Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen az uzsoki kórház (...

Milyen az uzsoki kórház ( XIV. Kerület) szülészete?

Figyelt kérdés
At Uzsoki kórház szülészetéről szeretnék több infot: milyen a vajudószoba? van-e kád, labda? hogy állnak a gátvédelemhez? milyenek a szülésznők és a nővérek? baba-mama szoba? éjjel is a mamánál lehetnek a babák? látogatót hogy lehet ott fogadni? ők is megfoghatják a babát? + ha valaki tud nekem valamit mondani Dr Hajdu Gábor főorvosról, azt megköszönném!
2008. jún. 6. 04:33
 1/3 anonim ***** válasza:
szia.nekem a bairnőm most szült ott bár császáros volt annyit el tudok neked mondani hogy éjjel nappal veled lehet a baba,a nővérek marha kedvesek no meg a dokik is..és a babát is láthatják a látogatok ..ki kell tolnod a folyosora egy kicsi kocsiban.de azt nem szeretik ha fogdossák őket.szerintem jo.én szülnék ott csak én a máv-ba tartozok:D
2008. jún. 6. 06:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is csak annyit tudok mondani,hogy ez egyik ismerősöm ott szült.meg volt elégedve vele.a kórtermek tisztának tűntek mikor bepillantottam,mert csak a folyosón lehet lenni idegeneknek,hozzátartozóknak.nekem kicsit furi volt,hogy a babákat így kivihetik a civilek közé,de ezekszerint ez az elfogadott.Amúgy egész nap veled lehet a kicsi.
2008. jún. 6. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:

mindkét válaszolónak nagyon köszönöm, hogy leírtátok!

voltam már másik osztályon az uzsokiban és ott nagyon megvoltam velük én is elégedve: tiszta szobák, wc- nagyon rendes, figyelmes dokik, nővérek!

mégegyszer nagyon köszönöm!

2008. jún. 6. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!