Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol van pontosan a Honvéd...

Hol van pontosan a Honvéd Kórház/ÁEK szülészete?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a Podmaniczky utcai telephelyen, de ezen belül melyik bejáraton kell bemenni és hanyadik emelet? Sajnos a szülésfelkészítőkről lemaradtam, és nekem az a kórház olyan, mint egy labirintus. Segítsetek légyszi!:)
2013. júl. 15. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
D épület 3. emelet.
2013. júl. 15. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A szuloszobakhoz ahogy írtad a Podmaniczky u.i bejaraton kell bemenni, azon aminek egyik oldala lépcső a másik lejtos feljaro. Így a magasfoldszinten lepsz be a kórházba.

Ott rögtön lesz 2 lift, azzal menj fel a 3.ra!

A liftbol kiszallva balra indulj (kajaszag lesz mert itt van a konyha), amikor elered a falat ott csak jobbra tudsz menni a folyosón. Menj koppig aztán szintén kövesd a folyosót ami balra kanyarodik. Bal oldalon lesz egy ajtó "szuloszoba" felirattal.

Be kell csongetni h kinyissak az ajtót!

Remélem sikerült kellő részletességgel és érthetően leírnom. :-)

Ha már oda kell menned gondolom közel a kitűzött nap, uh gyors és könnyű szülést kívánok!

39+4 hkm

2013. júl. 15. 20:54
 3/6 A kérdező kommentje:

jaj de jó, köszönöm szépen, hogy leírtad ilyen részletesen!:) így már biztosan odatalálok ha itt az idő. (ami kitudja mikor lesz, 38 hetes vagyok:))

neked is könnyű szülést és jó babázást kívánok majd!:)

2013. júl. 16. 04:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit! :-)

Én is paraztam h bár voltam a szulesfelkesziton de a szuloszobat pont nem mutatták meg mert foglalt volt mind. :-( pedig csak azért mentem, a duma őszintén szólva nem nagyon érdekelt.

De a sors csak úgy hozta h már ismerem a járást. :-) amit egyáltalán nem banok.

Magandokihoz járok amúgy de egyik alkalommal nem tetszett neki a maganrendelesen kapott ctg görbe így behívott másnapra a kórházba. Ezután biztos ami biztos heti 2x kellett mennem ctgre. Tegnap voltam épp, és mostantól két naponta megyek. (öregszik a lepeny+fogy a m.víz)

De a lényeg, h így legalább nem lesz annyira idegen a környezet és az ott dolgozó bábák (és én sem nekik). Akik amúgy mind egYtől egyig nagyon kedvesek. :-)

2013. júl. 16. 11:01
 5/6 Mimike30 válasza:

Örülök ennek a kérdésnek, mert én is ott fogok majd szülni. Eddig egyszer voltam vérvételen ott, de úgy irányítottak, hogy két épület között kellett bemennem balra.

Megkérdezhetem, hogy akinek van magándokija az kihez jár? Elég rövidítve is a név. Én egy dokihoz járok, de egyenlőre nem magánrendelésre, csak a kórházi rendelésére. Nem tudom hogy kérjem e fel szülésre. Úgy hallottam elég jó dokik dolgoznak ott. Csak szülésznőt lehet fogadni a Honvédban?

2013. júl. 16. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, szulesznot, én úgy tudom nem lehet fogadni. De mint ahogy írtam eddig pozitív tapasztalatom van velük kapcsolatban. Majd kiderül szulesnel hogy fognak viselkedni. :-)
2013. júl. 16. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!