Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Margit kórház szülészete?

Margit kórház szülészete?

Figyelt kérdés
Sziasztok, véleményeteket kérném a budapesti Margit kórházról.. 2. babámat várom, pár napja :) A kórház ahol az első csemetémet szültem magán lett, így elkezdtem nézegetni mást..
2012. máj. 12. 07:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia! Pár nap múlva szülök ott,vagy talán még most a hétvégén,majd megirom neked a véleményem.
2012. máj. 12. 16:04
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2012. máj. 12. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:
tavaly ott szültem az első babámat, a másodikat is ott fogom. nagyon jó orvosok vannak, jók a szülésznők is, jól felszerelt a szülészet. eda, gátmetszés általában van. (kb az nem kap eda-t aki kifejezetten tiltakozik, egyébként bármelyik doki be tudja adni, én úgy tudom, nekem az ügyeletes adta be.) de ha nem kérsz, gondolom nem erőltetik. alternatív eszköz labdán kívül szerintem nincs. a csecsemős részleg is jó, de a csecsemős nővérek nem túl barátságosak... A terhesgondozás is jó, szerettem járni mindvégig. Lesz fogadott orvosod?
2012. máj. 14. 00:23
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ. Igen, járok terhesgondozásra Sávai dr-hoz.

A kórházban még nem voltam.. a12. héten megyek először.

2012. máj. 20. 19:52
 5/12 Yoperhonen ***** válasza:
3 hete szultem a Margitban, s nagyon meg voltam elegedve. 30. heten igazoltam az a Klinikakrol, mivel az elozo orvosom nem is volt olyam szimpi, sokat is kert, s messze is van a Klinikak, szoval logisztikai okokbol a Margitot valasztottam. dr. Magyar Attila vallalt el, s nagyon jol jartam vele. Nyugodt, figyelmes, humoros fiatal forma. Ketszer voltam nala maganrendelesen, s kb. 3x a Margitban terhesgondozason. Minden gyorsan, flottul ment, sokan voltunk, de nem kellett tul hosszan varakozni. Majus 23-ra voltam kiirva de az orvos mar 3-an azzal kecsegtetett h meglesz ez a baba par napon belul...igy is tortent. Amikor szombat este 9kor beertunk a korhazba egy szuleszno fogadott, Betty (a fiatalabbik), nagyon kedves s profi teremtes, gyermekarca ellenere gyakorlo szulo s szuper szuleszno!! Vegig teljesen odafigyelt ram, fogta a kezem, egy pillanatra sem kapta el a szemet amikor az volt a maniam h a szemebe kell neznem a fajasok alatt. A szuloszoba jol felszerelt, kenyelmes volt, adtak labdat is, annak orultem, mert ezerszer kenyelmesebb azon vajudni mint az agyon. Dr. Magyar Attila valoszinu fiatal koranal fogva a dinamikus szulesz hive, ahogy megerkezett, burkot repesztett, majd kaptam oxitocint ugyhogy minden szepen gyorsan zajlott. A korhaz az epidural hive, uh az orvosom mar az elso talalkozasunk ota hajtogatta h gondoljam at mint lehetoseg...en persze vaganykodtam, kell a fenenek, nok millioi szultek mar termeszetese, siman kibirom...ahaaa, f1kor mar uvoltottem h ide azt a bököt gyorsan, mert ezt nem lehet elviselni...mondjuk mar kicsit elore haladott allapotban voltunk, de azert kaptam egy kicsit a gerincembe, jol is esett, nem mondom h nem faj utana, de azert turhetobb...aztan hipp-hopp mar nyomni kellett, szem becsuk, csak a doktor hangjara koncentral, szerencsere olyan kellemes, nyugodt hangja van h az a pacienst is megnyugtatja...s a kislanyom 3 nyomas alatt mar kint is volt. A babat egybol a hasadra teszik, aztan megtisztitjak (de nem mossak, had szivodjon be a magzatmaz), s apa kezebe nyomjak had baratkozzanaka. A tobbi beutalt a szules utan meg egyutt lehetett a babajaval 1-2 orat, az enyemet betettek inkubatorba egy kicsit melegedni, mivel 3 hettel elobb jott. Mire megszultem, beindult a babagyar s egymas utan jottek az asszonyok, igy engem attettek egy piheno helysegbe, ahol ott is maradhattam addig mig a vercukrom helyreallt, majd attoltak az osztalyra ahol a tovabbi 3 napot toltottem. 3 agyas szobak vannak, egesz kellemesen neznek ki, az agy mondjuk baromira recseg, de meg ez legyen a legkevesebb. Baromi jofej szobatarsaim voltak, vegigrohogtuk a 3 napot, tiszta kolesz hangulat volt. A kaja nem vmi jo, de eheto, azert javaslom h a csaladtagok biztositsanak ellatast nap mint nap :) A csecsemosokkel nekem semmi gondom nem volt, sot volt ket fiatalabb lanyka, Szilvi s Timi, s ok rengeteget segitettek a tejbelovelles utan brutalis csomokkal biro cicieimen. Betty is, aki a szulesznom volt, segitett masszirozni meg megmutatta mit hogy kell csinalni. Maguktol nem mondanak semmit, de ha kerdezel, kedvesen valaszolnak. Volt ket idosebb csecsemos is, a nevuket nem tudom, de voroses hajuk van, s ok is kedvesek voltak.,.szerintem minden attol fugg, te hogy szolsz hozzajuk. Magyar doktor mindennap rank nezett egyszer, de mivel semmi komplikacio nem merult fel, a hogy vagy? jol-ban ki is merult a beszelgetesunk (a szules ejszakajan zajlo fergeteges boxmeccs elemzesen kivul persze :D). A gatseb miatt 2 napig kinlodtam, de hipp-hopp el is mult harmadnapra...a varratszedes pedig ugyancsak semmiseg, amiatt sem kell izgulni. Magyar doktor imad szabni-varrni, uh biztos lehetsz benne h lesznek kistesok kesobb ha csak ezen mulik :D Szoval en azt mondom, szuper a Margit, nekem csupa jo elmenyem s emlekem van a szulesrol s az azt koveto 3 naprol. Hatalmas koszonet, elsosorban a szulesznomnek, aztan az orvosomnak s a csecsemosoknek!!! Nepes familiat tervezunk, biztos h mindet a Margitban szeretnem szulni.
2012. máj. 24. 13:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia! Elsö vagyok. Igértem hogy megirom a véleményem a kórházról. Nos még nem szültem meg,de 1 hete minden nap járok be,mivel túlhordom a babát. Nekem nagyon kezd elegem lenni az egész kórházból. 3 hete szenvedek olyan fájdalmaim vannak,de nem csinálnak semmit,vidékről minden nap élvezet felmászni úgy hogy alig birok menni. Igaz van olyan aki kedves,de pl ctg-n 2 nappal ezelött kb.1 órát ültem mert senki nem jött be hogy levegyen gépröl,mondanom se kell hogy azon imádkoztam hogy jöjjön vki,mert annyira görcsöltem hogy már nem birtam ülni. Végül levettek gépröl,de akkor már nagyon fájt mindenem és utána jött a Magyar Attila doki,aki megvizsgált úgy hogy alig birtam utána menni,véreztem is. Csinált uh-t is,semmit nem mondott közbe,még a monitort se kapcsolta be hogy lássam mit csinál. Mikor végzett csak annyit mondott nagy gyerek. Azt se hogy jòl van vagy vmi,én kérdeztem meg hogy azon kivül hogy nagy minden rendbe vele? Szóval róla annyi a vélemény hogy legyen pénz és akkor normális,meg sztem ha van pénz rendesek veled és nem szarnak rád. De....van normális kedves is. Van egy szöke szülésznö,az aranyos figyelmes,meg egy sötét rövidhajú az is ma jófej volt,és dr. Mihályi István is aranyos,figyelmes,próbálja nyugtatni az embert és ami a legfontosabb nem pénzfüggö. Van egy bunkó főorvos,egy igazi alpári paraszt. Egyenlöre ennyi,de ha gondolod irok majd még,ugyis járnom kell még mert nem inditják be a szülést,pedig 6 nap túlhordásba vagyok uh szerint,mensi szerint 2 hét túlhordás. Még hagynak szenvedni. :-(p
2012. máj. 24. 20:30
 7/12 Yoperhonen ***** válasza:
Vitaba kell szallnom a kedves kommentelovel, ugyanis en egyatalan nem tapasztaltam h a penzre mennek a Margitban. Magyar dr.nak en a maganrendelesen fizettem vizsgalati dijkent 6000Ft-ot, ami Budapesten kifejezetten alacsonynak mondhato, s szules utan pedig annak tizszereset adtam, ami szerintem ugyancsak korrekt osszeg. A szuleszno nem volt valasztott, a szules utan a piheno szobaban a ferjem tukmalt ra egy huszast, ami nem eget rengeto osszeg habar a szuleszno szerepe a legnagyobb a termeszetes szules soran. Az a no viszont lenyeben kedves, nem pedig az elkepzelt halapenz remenyeben. A csecsemosok, akik 3 orankent massziroztak a brutalisan bedurrant mellemet este s ejszaka, egy fillert sem fogadtak el csak egy szelet csokit. Szoval szerintem ez inkabb azon mulik, te hogy kozelitesz hozzajuk, hogyan szolitod meg oket, mert velem mindenki nagyon kedves volt, s en magam is kedves mosolygos ember vagyok. Magyar dr. lehet h szimpatia alapjan banik igy vagy ugy az emberrel, de hat szabad orvosalasztas van, nekem o volt a harmadik, s jo valasztasnak tartom, lehet persze masnak mas elvarasai vannak vagy egyszeruen nincs meg az osszhang vele.
2012. máj. 25. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál hogy talán azért volt olyan normális,mert felkérted orvosodnak? Amelyiket én felkértem az normális velem. Na de a mai tapasztalat: reggel 8- délután 1ig ültünk az uh-n flowmetria miatt,jött a föorvos és elkezdte behivni azokat akik felkérték öt dokinak,velünk közölte hogy nem csinálja meg nekünk a vizsgàlatot. És még azt mondod nem a pénz a lényeg??? Dehogynem. Persze tisztelet a kivételnek.
2012. máj. 25. 18:18
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves első!

köszönöm hogy írtál, és ha még írni fogsz!!!

2012. máj. 25. 22:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Yoperhonen: köszönöm neked is a hosszú levelet.. Megnézem ezt a Magyar dr.... ki ő?!
2012. máj. 25. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!