Margit kórház szülészete?
Szia!
Mi túl vagyunk mindenen. Szülészetről annyit hogy a kaja nagyon szar és kevés, úgyhogy azt jobb ha a család viszi be, nekem is hoztak rendszeresen. A csecsemősök szerintem nem olyan bunkók mint mondják, és ha kell megmutatják amit kell, sőt ők jöttek hogy anyuka jöjjön megmutatjuk hogy kell ápolni a köldököt meg ilyenek. Egy csecsemős volt aki nagyon bunkó, az egy idősebb nő, a többi szinte mind fiatal, aranyosak. A Magyar doki adott nekem epidurált, ott normális volt, igaz végül császároztak, ott is végig ott volt. Úgyhogy ha már bennt vagy, és a babád is meg van, akkor nem olyan rossz. A baba végig ott van veled, csak vizitre, meg fürdetésre kell beadni a csecsemősöknek, éjszaka is végig veled van. Ha látogatód van akkor beviheted a csecsemősökhöz, figyelnek rá. Röviden és tömören ennyi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!