Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a Dél Pesti kórház...

Vénusz024 kérdése:

Milyen a Dél Pesti kórház szülészete?

Figyelt kérdés
Az orvosok az ápolok? Meg azt szeretném meg kérdezni hogy mit kell majd az apukának behoznia szülés után a picinek?
2012. júl. 12. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Az elmúlt egy-két hétben legalább 3 alkalommal tettek fel ilyen kérdést. Írd be a Gyerekvállalás, nevelés témakörben a keresőbe azt, hogy Jahn Ferenc Dél-Pesti, és ki fogja adni a kérdéseket és a válaszokat.
2012. júl. 12. 10:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen elég sokan kérdezgettek mostanában erről a kórházról. Nekem fogadott orvosom volt, így a többiről nem tudok véleményt írni, az én dokim nagyon jó fej, rendes - azért is választottam őt -. Az ápolók között volt egy igen harcias, aki a szülésem napján (császároztak) nem hagyott aludni, mert innom kell, meg tornázni, így pihentem kb. 4 órát a hosszú vajúdás után. A többi rendes volt. A csecsemősök, ha kérdezel segítenek, de maguktól nem nagyon mutogatnak semmit. A picinek semmit nem hozott be, ruhát nem kellett vinni, mert azt adtak nekik, csak pelenka + textil pelenka, amire szükség volt, popsitörlő, alkohol volt kitéve kis mintadarab a kórtermekbe. Nekem hozott be a férjem a nővér utasítására (szó szerint utasította) még éjjel vizet (csőrös üvegeset), háztartási kekszet, és TENA Lady-t. Most ennyi jutott hirtelen eszembe, kérdezz ha valami lemaradt.
2012. júl. 12. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!