Milyen a gyöngyösi kórház szülészete? Jobb mint az egrié?
Én tavaly nyáron szültem Gyöngyösön.Magával a szülészettel és a szobákkal nem volt problémám,de a nővérkék...,tisztelet a kivételnek.
Ránk se néztek,én és a szobatársam császárosak voltunk,az ajtót szépen ránk csukták,a vizeletzacsi bekötve,menni nem tudtunk,aztán majdnem megtelt a zacsi és gondoltam akkor megnyomom a nővérhívót,na jött is és dühösen közölte,hogy az nem azért van,hogy azzal szórakozzak,majd tuja ő,hogy mikor kell cserélni és elviharzott...
A tejem nem indult be,a lányom már 2órája bömbölt éjszaka,3*szóltam,hogy hozzanak neki valami tápszert vagy valamit mert éhes,hát nem hatotta meg őket,sőt közölték,hogy ott a telefon és szóljak be a csecsemősöknek,ha problémám van,mert ők hiába szólnak!
Szerencsére csak 2 és fél napig élveztem vendégszeretetüket,de az maga volt a pokol,túlzás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!