Ismerős a sote II. dolgozik.....még ő is azt mondja h be kéne zàrni....
2013. okt. 3. 13:04
2/16 A kérdező kommentje:
Ez furcsa, mert én itt rengeteg jót hallottam róla! :)
2013. okt. 3. 13:07
3/16 anonim válasza:
Mind a 6 gyerekemet a SOTE II - n szültem, én meg vagyok elégedve ezzel a kórházzal. Vannak persze hiányosságok, de talán több a pozitívum.
2013. okt. 3. 13:15
4/16 anonim válasza:
Én a SOTE II. szültem. Nagyon meg voltam elégedve. Nekem már a dokim nem vállalt szülést, így kórházat választottam és onnan orvost. A SOTE II. a legfelszereltebb és legbiztonságosabb, ha bármi baj történne a picivel. Nekem ez volt a legfontosabb, h biztonságban legyünk. A csecsemősök kedvesek voltak, minden jó volt. Csak ajánlani tudom.
2013. okt. 3. 13:50
5/16 anonim válasza:
Az Uzsokiban szültem, a nyári hőségben még légkondi is volt a szobánkban :) Nem minden szobában van, de a mázlisták kifoghatják. A kajára szoktak panaszkodni, de nekem még az is ízlett. Az orvosok, csecsemősök nagyon rendesek, és én azt is díjaztam hogy látogatási időn kívül a biztonsági őr mindenkit kizavart aki csak ott lézengett, így nem kellett félni hogy valaki bekukkant szoptatás közben. Én nagyon meg voltam elégedve az Uzsokival, azóta vidékre költöztünk de bejárok Pestre dokihoz és megint ott fogok szülni. Ja a szobánkhoz tartozó fürdő koszos volt, rászóltunk a takarítónőre hogy legyen szíves... A szülőszobák modernek, tiszták, nagyon profi gárda dolgozik ott.
2013. okt. 3. 13:57
6/16 anonim válasza:
En is soteII.-n szultem 2010-ben es most is ott fogok,remelem minel hamarabb.En meg voltam elegedve.A szuloszobat imadtam,jartunk felkeszitore es tornara is.A gyermekagyon is jol ereztem magam,a csecsemosokkel sem volt gondom.Aki kerte,segitettek neki.Most egy kicsit azert felek,mert ideiglenesen a tomo utcaba koltozott es nem tul bizalomgerjeszto,de csak nem lesz olyan veszes.A szuloszobara bementunk a ferjemmel megnezni,hogy milyen.A teljes felszerelest atpakoltak,csak a helyseg mas,ez szimpatikus.
2013. okt. 3. 14:03
7/16 anonim válasza:
Én is a SOTE II-n szültem és mindennel nagyon megvoltam elégedve!! DE nem régen jártam arra és totálisan levan bombázva,átalakítják és valahova "elköltözött" és most eléggé nagy a zűrzavar ott..
2013. okt. 3. 14:29
8/16 anonim válasza:
Uzsokiban szültem 3,5 éve. Két ágyas szobában voltam. A kaja tényleg nem nagy szám, de mindig hozott nekem valami finomat otthonról, úgyhogy nem maradtam éhen. A szülőszoba tiszta, modern. Ha szülnék harmadjára is ott szülnék.
Ja, és hétfő hajnalban szültem és pénteken mehettünk haza.
2013. okt. 3. 15:52
9/16 Julie S válasza:
Én múlt héten szültem a SOTE II.-n. Most ideiglenes helyen vannak, ezért például a látogatás sokkal lazább, kivihetjük a babát a családhoz az előtérbe. Fogadott orvosom és szülésznőm volt, minden úgy történt, ahogy megbeszéltük.
A csecsemősök összességében nem jeleskedtek, de engem ez a része nem érdekelt, mert jobban örültem, hogy békén hagynak. Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy épp nagyon sokan szültek az utánam következő napon és túlterheltek voltak.
Nekem megfelelt a hely, bár szívem szerint nem kórházban szültem volna. Így a látogatás lazasága is kifejezetten pozitív "hiányosság" volt a szememben.
2013. okt. 5. 15:47
10/16 anonim válasza:
Szakmai szempontból a sote II ! Szinte az összes jó szüleszt felszivja . Most is láttam egy dokit bent aki az Uzsokiban dolgozott és most már a Soten van. A hely nem olyan szép mint Zuglóban mert épp felújítás van ésiideiglenesen a Tomo utcán vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!