Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Frissen császáros anyukák,...

Frissen császáros anyukák, hogyan viselitek az otthon töltött első napokat?

Figyelt kérdés
Mi van a félre nyeléssel mikor köhögni kell?

2013. okt. 3. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Szörnyen :) felülök, megtámasztom a lábam és úgy köhõgök, minden alkalommal ilyen rákészülés...durva
2013. okt. 3. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyon rosszul viselem ezt a rossz fizikai állapotot. Minden mozdulatra rákészülni, és még úgy is fáj. Nagyon várom, hogy túl legyek ezen az időszakon és csak a végtelen örömöm maradjon.
2013. okt. 3. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Bocsánat,hogy nem a kérdésre válaszolok,de szeretném megkérdezni,hogy tudjátok gondozni segítség nélkül is így a babát?( ez egy nagy félelmem,mégegyszer bocsi)

18hkm

2013. okt. 3. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
3,5 éve császároztak. Az első héten anyu nagyon sokat segített (aki tud,mindenképp kérjen segítséget az első időben). Felkelés nagyon nehezen ment az ágyról,de amúgy minden ok volt(pelusozás,gyerkőc ellátás)...,csak minden kicsit lassabban,mint amúgy...
2013. okt. 3. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Én azt gondoltam, nem lesz szükségem segítségre, jó lesz hármasban, végülis család is születik. Ehhez képest elmondhatatlanul hálás voltam anyukámnak, hogy hazaérkezésünk után másnap jött, hogy segítsen. Főzött, hogy erősödjek, és megnyugató volt, hogy ott volt.
2013. okt. 3. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem megváltás volt, hogy végre otthon lehetek a babámmal, férjemmel és nem a kórházban. Ott aztán végképp nekem kellett mindent csinálnom, mindegy volt, hogy ki tudok e kelni az ágyból, ha egyszer a picimet el kellett látni! Itthon már sokkal jobb volt. Aludtunk közösen a babámmal, keltünk együtt, első héten ugye még apa is itthon volt (közbe azért bejárt dolgozni, meg bevásárolni,stb). Második hétre meg már annyira belerázódtam, hogy ment tényleg minden egyedül. De tényleg az első napok a kórházban voltak szörnyűek, mikor még magamról is alig tudtam, és csak rám számíthatott a picim...Köhögni, nevetni sokáig nem is tudtam, nagyon fájt olyankor, aztán szép lassan elmúlt, a sebem meg szerencsére gyorsan gyógyult. Már varratszedésre minden rendben volt. Nekünk 3-asban volt a legjobb, kaját inkább rendeltünk, így nem kellett annyira bevásárolni sem, de 3-an voltunk, ami mindenkinek nagyon jó volt.
2013. okt. 4. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem a korhaz nagy biztonsagot adott, mert a kicsinek meg kellett tanulnia szopizni, igy nagyon feltem az otthoni elso napoktol.

A sebem onmagaban nem okozott problemat, bar teny, hogy testhelyzet valtoztatasnal nagyon nagyon fajt, de a hetkoznapokban tulajdonkeppen nem akadalyozott. Mi is rendeltunk inkabb kajat, es nagyon sokat fekudtem.

2013. okt. 6. 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Segítség nélkül nem megy
2013. dec. 7. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!