Anyukák, akik a második/többedik babával voltatok terhesek, és volt otthon egy picurka, hogyan bírtátok az első álmos/émelygős trimesztert?
sőőt van egy rossz hírem..-utána sem lesz könnyebb,amikor meg lesz a baba.
az baba első évééig egy "zombiként" éltem. állandóan fáradt és álmos voltam,mert hasfájós volt,cicifüggő,és rossz alvó.
Nekem anyukám nagy segítség volt,és a férjem is sokat foglalkozott a nagyobbal az első hónapokban.
Teljesen megértelek. Nálam is ez volt. Az elején állandó hányingerem volt reggeltől estig. Semmit nem bírtam enni, mindentől öklendeztem. Van egy két és fél éves fiam. Belvárosban lakunk, második emeleten. Úgy kellett magamat megerőszakolni, hogy naponta 2x lemenjünk sétálni/játszótérre. A főzés is egy kínszenvedés volt... Segítségem nincs, a férjem rengeteget dolgozik, heti több éjszakát nem is alszik itthon. A bevásárlást úgy oldom meg, hogy a TESCO oldalán lehet rendelni, és másnap kihozzák. Nagyon hasznos- online bevásárlás :) Egy két kisebb dologér persze elmegyünk a boltba. Most már kicsit jobb, mert elmúlt a hányinger. A lakás meg néha szalad, új háziállatunk van, a porcica :) Én úgy vagyok vele, hogy legalább edződöm, amikor már lesz itthon egy újszülött is... Visszasírom még a hányingert :) Kitartás! Mást nem tudok mondani.
11hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!