Valaki el mesélné nekem milyen volt az első napja otthon a babával?
Este 8-kor szültem , 10 után kerültünk fel a gyermekágyas osztályra, első este természetesnek vették, hogy benn alszik a babám. De én minden este beadtam egyébként, hogy legalább a szülést ki tudjam pihenni, és ne mint a mosott sz*r legyek egész nap.
Itthon ez első nap már sokkal nyugodtabb volt, mert engem egyrészt feszélyezett a bent lét, hogy biztosan hazaengednek-e minket 3 nap után, nem sárgul-e be, stb.
Másrészt még nagyon bizonytalan voltam a baba körül is, nehogy elrontsak valamit.
Mikor hazaengedtek, a lányom az első napokban óriásiakat aludt, gondolom élvezte a csendet és a nyugalmat. Ott toporogtam az ágya mellett 10 percenként, hogy nem kéne felkelteni? Jól van? Anyukám persze mindig megnyugtatott, ilyen esetekben stb... Nekem nagyon jó volt, hogy segítségnek itt volt anyukám egy hétig, mindig megerősített ha valamit nem tudtam biztosan hogy csináljak, támogatott, és nem utolsó sorban a háztartásban is segített, főzött, mosott ránk, hogy tudjak pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!