Szorítanátok nekünk? Kedden szülök, kicsit parázok.
Sziasztok!
Bár Okt. 9-re voltam kiírva, a doki szerint a méhlepény meszesedése miatt ki kell venni a picit. Keddre írt ki. Császár lesz. Bár már a 4., azért kicsit félek tőle.
Az előzőnél végig mindent éreztem,mert nem sikerült az érzéstelenítés. A doki nem hitte el, végig mindent éreztem, még a lábam is mozgott, szinte végig üvöltöttem.
Most másik kórházban szülök, az anesztes megnyugtatott, hogy nem lesz gond, mert ha ilyen van, azonnal elaltat.
De féltem a kicsit is, mert pár hete még nem érte el a 2kg-ot, a doki aggódott is.
Félek, nehogy inkubátorba kerüljön,mert akkor Pestre viszik őt.
Meg hát állandóan görcsöl a lábam, félek, ha kimegy az érzéstelenítő hatása, begörcsöl, és akkor mit csinálok?
Bár nem félek annyira,mintha az első lenne, de azért ez csak egy műtét.
Sziasztok! Köszönöm szépen, hogy gondoltatok ránk! Hála a dokiknak, minden rendben ment, tökéletesen sikerült maga a császár, bár kisebb bevérzéseim vannak, meg sokkal jobban fáj,mint az eddigiek.
A kicsi jól van, egészséges, 3640gr-mal, 53cm-rel született, kisfiú, Dárius Viktor lett a neve!
Nagyon nyugodt, jó baba :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!