Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szorítanátok nekünk? Kedden...

Szorítanátok nekünk? Kedden szülök, kicsit parázok.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bár Okt. 9-re voltam kiírva, a doki szerint a méhlepény meszesedése miatt ki kell venni a picit. Keddre írt ki. Császár lesz. Bár már a 4., azért kicsit félek tőle.

Az előzőnél végig mindent éreztem,mert nem sikerült az érzéstelenítés. A doki nem hitte el, végig mindent éreztem, még a lábam is mozgott, szinte végig üvöltöttem.

Most másik kórházban szülök, az anesztes megnyugtatott, hogy nem lesz gond, mert ha ilyen van, azonnal elaltat.

De féltem a kicsit is, mert pár hete még nem érte el a 2kg-ot, a doki aggódott is.

Félek, nehogy inkubátorba kerüljön,mert akkor Pestre viszik őt.

Meg hát állandóan görcsöl a lábam, félek, ha kimegy az érzéstelenítő hatása, begörcsöl, és akkor mit csinálok?

Bár nem félek annyira,mintha az első lenne, de azért ez csak egy műtét.

2013. szept. 21. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Hajrá! Másnak is sikerült, neked is fog!
2013. szept. 21. 16:03
 2/10 anonim válasza:
Veled vagyok én is! Kívánom a legjobbakat!
2013. szept. 21. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha most másik kórházba mész és elmondod, hogy korábban mi volt, biztos vigyáznak majd Rátok:) Megy a drukk:)
2013. szept. 21. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Szorítok én is neked, érdekes orvos,hogy mozgatod a lábad és nem hiszi el,hogy érzed?!! Reméljük itt semmi gond nem lesz! Majd írd meg,hogy hogy alakultak dolgok!
2013. szept. 22. 13:02
 5/10 anonim ***** válasza:
programozott császárod lesz? Drukkolok én is! baba 2 kg felett lesz,vagy max 3-3,5 kg. meszes méhlepény veszélyes.
2013. szept. 22. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Rendben volt minden?

2013. szept. 24. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi lett Veletek?
2013. szept. 29. 15:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen, hogy gondoltatok ránk! Hála a dokiknak, minden rendben ment, tökéletesen sikerült maga a császár, bár kisebb bevérzéseim vannak, meg sokkal jobban fáj,mint az eddigiek.

A kicsi jól van, egészséges, 3640gr-mal, 53cm-rel született, kisfiú, Dárius Viktor lett a neve!

Nagyon nyugodt, jó baba :-)

2013. okt. 3. 17:17
 9/10 anonim ***** válasza:
4edik vagyok! Gratulálok! sok-sok örömöt és persze tejet kívánok :)
2013. okt. 3. 17:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. okt. 7. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!