Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szorítanátok nekem? Ugye...

Szorítanátok nekem? Ugye minden rendben lesz?

Figyelt kérdés
holnap kell befeküdnöm a kórházba túlhordás miatt.várnak pár napot h beinduljon magától,de ha nem indul,indítják.nagyon-nagyon félek a szüléstől.első baba.
2010. máj. 12. 11:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Ne félj, túléled! Utána meg tök jó érzés a megkönnyebbülés, aztán kezdhetsz gyönyörködni!
2010. máj. 12. 11:12
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Szia. Naná, hogy drukkolunk!!!! Minden rendben lesz.

Amilyen össze-vissza időjárási frontok vannak a napokban, lehet magától is kibújik a baba.

A szülés biztosan fájni fog (butaság lenne azzal vigasztalnunk, hogy nem fog fájni), de megéri mert utána ott lesz a karodban a várva várt baba!

Kislányotok vagy kisfiatok lesz?

Apuka bent lesz szülésnél? Sok erőt adhat az, ha bent van.

Érzéstelenítést kérsz majd?

Meglátod, hogy a baba születése után minden rendben lesz, és az élet legszebb ajándékát kapod Te is, egy gyönyörű, tündéri, védtelen kisbabát, akinek Te vagy a Mindene, és aki csak Rád számíthat. Az első felsírásánál elfelejtesz majd minden fájdalmat.

Szorítok, hogy legyen tejed is :)

Nekem még 4 hetem van hátra, én is nagyon félek, még kórházban sem feküdtem soha... De ez a félelem minden kismamában benne van.

Várunk majd vissza ide és DRUKKOLUNK!

Szeretettel gondol Rád,

Myra

2010. máj. 12. 11:15
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Együtt érzek veled. Ugyan ez az én sorsom is. Én attól félek, hogy sokáig fekszem tétlenül a kórházban, hogy sokáig várnak a baba megindításával, ha magától nem indul. A bizonytalanság az, ami kicsit megvisel.
2010. máj. 12. 11:15
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.a 2. válaszoló válasza nagyon meghatott.kislányunk lesz és apuka bent lesz a szülésnél.ez az egy ami jelenleg bátorságot ad.érzéstelenítést sajnos nem tudok kérni mert nálunk nincs rá lehetőség.tegnap voltam nst-n és vizsgálataon,és a "kedves" doki tett róla h beinduljon a szülés magátol,ugyanis elkezdett méhszájat tágítani ott a rendelőben.azóta vannak görcseim,és barna folyásom,de hát csak nem indult be tőle semmi.:(((pedig már túl is lehetnék rajta....könnyű szülést kívánok mindenkinek.
2010. máj. 12. 11:20
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell ám annyira félni a szüléstől, nem olyan rémisztő, én is rettegtem tőle. Tudd, hogy mi miért történik veled, és folyton csak azt mondogasd, hogy ó én ezt még kibírom, minden egyes fájásnál. Egyszer már nem fog jobban fájni, jönnek a tolófájások, a kitolást nem is fogod érezni, iszonyú megkönnyebbülés lesz, pár perc és kint is a picikéd. A helyes levegővétel nagyon fontos, több oxigénhez jut a baba, ezt gondolom gyakoroltad is sokat.

Drukkolok én is!

2010. máj. 12. 14:50
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Drukkolok Neked:)

Nekem mindkét szülésemet indították:)

A elsőnél bevetették az OPT-t, magzatviz vizsgálatot, kis kézi tágítást, és ez a 4 nap alatti procedúra meghozta a gyümölcsét:) 20 perc volt az egész, mindenféle fájás nélkül

A másodiknál szintén OPT, magzatviz vizsgálat... És ezzel a babával a 9.héttől nyitva voltam...

Sajna nem indult be, így a 42.hét elején tablettát kaptam...Beindult, nagyon gyors volt és nagyon fájt, de csodálatos élmény, akár most is belevágnék újból:)

2010. máj. 12. 23:09
 7/14 anonim ***** válasza:
71%

11.15-ös vagyok. Talán már túl is vagy a szülésen :) Vagy éppen ezekben a percekben bújik ki a kislányotok. Gondolunk Rátok!

Mi is kislányt várunk, Dalma lesz a neve. Nálunk sajnos apuka nem lehet bent, mert nekem programozott császárom lesz. Látod, Te milyen szerencsés vagy, ott lesz Veled végig a Párod és Ő erőt ad!

Vigyázz magatokra,

és majd írj pár sort, ha haza engedtek.

2010. máj. 13. 12:43
 8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenki válaszát.17.-én megszületett a kislányom.burokrepesztéssel indították reggel 9-kor,negyed 10-kor már jöttek a fájások,de sajna nem voltak rendszeresek,de viszont erősek voltak.nem tágultam.dél körül kaptam oxitocin infúziót,de nem nagyon volt hatása.nagyon erősek voltak a fájások,de nem tágultam.aztán olyan 5-6 körül kaptam még egy zacsi oxit,de annak sem volt túl sok hatása.végül az utolsó egy órában felgyorsultak az események,nagyon hirtelen tágultam ki.végül 21:25-kor megszületett a kincsem.
2010. máj. 24. 15:16
 9/14 anonim ***** válasza:
57%
Gratulálok, nagyon sok boldogságot, és jó egészséget kívánok:)
2010. máj. 24. 16:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok én is! Sok egészséget, +boldogságot!
2010. máj. 24. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!