Második babát szeretnénk de parázok a szüléstől!?
Első babámat 9 hónapja szültem természetes úton és bár nem maradtak bennem rossz érzések, mégis félek a másodiktól...
Mikor közeledett a szülés időpontja csak kellemes izgatott várakozást éreztem, nem tudtam igazán mi és hogy fog történni, ezért megijedni illetve félni sem volt időm, csak sodródtam az árral, nem volt gond...
Most viszont már tudom milyen lesz a következő szülés, tudom mennyire fog fájni, ezért nagyon félek, más is van/volt így a másodiknál?
Valószinü hogy még tényleg nem állsz készen.
Félni nem érdemes nekünk 28 hónap lesz a két gyerek között de nincs bennem félelem az elsőnél a császártól féltem de most az se zavarna mert tudom hogy hova milyen kezek közé kerülök ennyivel jobb a második babával. Nincs annyi kérdésem nem vagyok bizonytalan beszéld meg valakivel hogy oldjon a gátlásaidon mert túl értékes emlék ahhoz egy baba születése hogy csak túlessük rajta..
Köszönöm! Sajnos itt Veszprémben nincs EDA, csak gáz...
Lehet, hogy még várnom kéne, mert Bence születése is élmény maradt, szeretném ha a második is az lenne...
Én is Veszprémben szültem három gyerkőcöt.:)
Pont az a jó a többedik szülésben, hogy jobban tudsz koncentrálni a babára, nem azzal vagy elfoglalva, hogy mikor lesz már vége.Tudod, hogy mi vár rád, így könnyebb elviselni. Én legalábbis így voltam.
Szia!
Én a 3. gyerkőcöt szültem Veszprémben.
(plusz az elsőt, 21 hetesen)
A 2. és 3. szülésem közt óriási volt a különbség. Tehát, nem tudhatod igazán, hogy mi vár rád a 2. szülésnél.
A 2. szülésemkor semmilyen fájásom nem volt, úgy tágultam ki. Tolók sem voltak, a doki diktált. Tehát nagyon örültem, hogy ilyen szerencsés vagyok szülés terén.
Na, a 3. szüléskor kicsit más volt minden, azt hittem ott maradok... 1 hét kellett, hogy azt mondjam, hogy bármikor szülnék még egyet, ha megtehetném. Akár most rögtön is indulnék, de sajna már nem tehetem:(
Ne félj! Azt szokták mondani, minden terhesség és minden szülés más!!!
És akárhogy is lesz, a végeredményre gondolj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!