Miért félek sokkal jobban a második szüléstől? !
Szerintetek miért van az hogy rettegek a szüléstől, pedig az első csodálatos élmény volt, igaz hosszú,fájdalmas de számomra kellemes nyomot hagyott ( 3 éve).
Most ahogy arra gondolok hogy szülnöm kell, bestresszelem magam és úgy érzem bevonzom a negatív érzéseket, próbálok úgy élni, hogy nem ez az utolsó napom, van még időm...
Lehet hogy tudatalatt a másik kisfiam miatt aggódok, hogy mi lesz vele, csak ebben nyilvánul meg? Igaz, ami igaz nem nagyon tudom hogy lesz, mi lesz vele , vagy velem ha netán éjjel szülök, apán kívűl semmi segítség , tehát egyedül kell mennem a mentővel, mert a kisfiam nem maradhat egyedül, nincsen senkim, aki segíthetne, talán ez a parám???????
38 hetes kismam
szia elsőnél nincs mitől félni, mert nem tudod mitől kellene. Másodiknál már tudod, hogy milyen lesz, ezért a para. Én is így voltam, amikor a 2.-kal vartak, meg pucoltak ki, remegtem, pedig nem fájt az első után sem annyira, mégis. Főleg, hogy a lámpában láttam mindent, nem tudtam nem odanézni.
Varratszedésnél is para volt, elsőnél nagyon fájt, véreztem is, 2.-nál semmi.
Tudatalatti csinálja ezeket a félelmeket. A mi lesz ha kérdéseket meg 38 hetesen felejtsd el, nem szabad ilyenekkel foglalkozni.
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!