Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mennyire félt a második...

Ki mennyire félt a második szüléstől? Van olyan akinek a második terhessége is indított szüléssel végződött?

Figyelt kérdés
Nekem holnap lesz indított szülésem. Sajna a kislányom is így jött a világra. Elment a nyákdugó és több mint egy ujjnyira nyitva is vagyok de a tesó csak nem akar jönni. Az indítással milyen volt a második szülés? Köszönöm előre is a tapasztalatokat.
2011. nov. 11. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak a 2. volt indított, az első magától indult meg.

Én féltem is meg nem is. Tudtam mi várt rám, de nyugtatgattam magam, hogy nem lesz vészes. Aztán ott mikor beindultak a fájások az jutott eszembe, hogy én tuti nem vagyok normális, hogy ezt megint bevállaltam.

De ezek szerint még mindig nem jött meg az eszem, mert jövő héten kiderül jön e a 3.

Amúgy a 2. szülésem ezerszer könnyebb volt, mint az első (pedig az első is könnyű volt), mint a pezsgősdugó úgy jött ki a bébi :), pedig egy 40 kg-os csaj vagyok.

Hasonló gyors szülést kívánok holnapra :)

2011. nov. 11. 17:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Én is így vagyok félek is meg nem is. Neked és könnyű és gyors szülést kívánok! :-)
2011. nov. 11. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:

IGEN

Mind a kettő indítot szülés volt, mind a kettő előtt uyganúgy féltem és mind a kettő ugyanolyan komplikációkkal végződött, összeségében nem valami pozitív élmény

2011. nov. 11. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:

előző

mind akettő jó nagy baba volt, úgyhogy eléggé megviselt a két szülés

2011. nov. 11. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Az első indított volt, mert zöld volt a magzatvíz. Emiatt rettenetesen féltem a másodiktól is, de szerencsére az elindult magától. Sokkal kevésbé fájt. Próbáld megbeszélni a gyerekkel, hogy ideje indulni. Esetleg tornázgass, nekem attól indult be.
2011. nov. 11. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!