Ha megszületik a baba és minden rendben, mennyi idő múlva lehet akár saját felelősségre hazamenni?
Téged akár aznap hazaengednek saját felelősségre, de a picurt csak 3 naposan.
Te irtál ki kérdést pár napja erről?
Nem írtam ki pár napja kérdést. Lehet, hogy másnak is van ilyen gondja? :)
Apja "nem játszik", rokonok száz km-ekkel távolabb.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
itt volt pár javaslat,ugyanazzal szenved az anyuka (esetleg kérdezd meg hol lakik,és amig ő szül te vigyázol az övére,amig te,addig ő a tiédre)
aznap haza lehet menni, ha minden rendben van
ez téves infó, hogy a babát nem engedik ki
saját felelősségre elviheted őt is természetesen, a kórházak azért nem reklámozzák ezt, mert ilyenkor a kórház nem kap pénzt, csak 72 óra bent fekvés után
nálunk is volt olyan anyuka, aki 6 órával a szülés után aláírta a papírokat és távozott, mert otthon várt a másik kicsi
én is így terveztem a másodiknál, mert egy 17 hónapos várt otthon, de sajnos nem lehetett, mert komplikáció lépett fel a terhességemnél, bent kellett maradnunk mindkettőnk érdekében
nálunk konkrétan el is mondták, hogy haza lehet menni, de kérnek mindenkit, hogy maradjunk (legalább papíron), mert így kap pénzt a kórház, ami viszont fontos, hogy ha a baba lebetegszik, besárgul, bármi baja lesz, akkor nem mehetsz vele vissza a szülészetre/gyermekágyra, hanem gyerekkórházba kerültök, tehát ahol szültél és ahol a többi egészséges baba van, oda nem lehet visszamenni semmilyen probléma esetén (még a sárgaság miatt sem), mert veszélyeztetnétek a többi csecsemőt
Köszönöm, megnéztem a másik kérdésre írt válaszokat (nem is értem, hogy nem dobta fel a kereső... lehet béna voltam, na mindegy).
Tényleg vannak tök jó ötletek, és OFF: de elképesztő mennyire rosszindulatúak is tudnak lenni o_O...
Nálam is ez van, hogy akire NYUGODT SZÍVVEL hagynám a "nagyot" az vagy nem tud bevállalni sok órás utazást vagy egyszerűen nem engedheti meg azt, hogy kimaradjon a munkából. Az meg nem hiányzik, hogy bár vki "vigyáz rá", de azon agyaljak, mikor "öli meg" a gyereket, míg én benn fekszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!