Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan reagálnátok ha a...

Hogyan reagálnátok ha a fogadott orvosotok nem érne oda a szülésetekre?

Figyelt kérdés
Nagyon kedves dokim van, nem tudok rosszat mondani róla, hacsak azt nem hogy a szülésemre nem ért oda. Szombat reggel szültem, és olyan családi programja volt állítólag amiről nem tudott eljönni időben. Valahogy mégsem haragszom rá, most is nagyon kedves, végülis miért ne lehetne? Pénzünk is megmaradt... De azért kicsit furán érzem magam azóta
2009. okt. 29. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én dokim sem volt ott a szülésnél. Nekem előre szólt hogy mikortól meddig nem lesz, (Ez a kiírás előtti négy nap volt és külföldre ment), persze egy nappal a kiírt előtt megindult a szülés és du. 4-re meglett a baba a doki meg este 9-re tudott volna odaérni. Igazából nem bántam, hogy nem volt ott, én is örültem, hogy megmaradt a pénzem. Úgy gondolom, hogy ott abban a helyzetben nem segített volna az nekem, ha ő van ott, az ügyeletes doki is teljesen megfelelt. Legközelebb nem is fogok orvost fogadni, mert jársz hozzá havonta, sok pénzt otthagysz és a végén mégsincs ott, de bennem sincs rossz érzés vele kapcsolatban.
2009. okt. 29. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan jártam én is, az orvosom elment 3 napra síelni, természetesen én ezalatt szültem :-)

Előtte viszont bemutatott egy kollégájának, ő helyettesítette, neki kevesebb pénzt adtunk, így mindenki jól járt. Bennem sincs semmi rossz érzés, egyszer neki is ki kell kapcsolódnia, különben minek gyűjti azt a sok pénzt.

2009. okt. 29. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
az én orvosom meg nem hitte el hogy szülök és nem jött be.mert 3kor még 5 perceseim voltak neyed 4kor hívták mert átváltott egypercesre és 4kor meglett a baba ő 5kor telózott hogy mi van...másnap csak gratulálni jött be
2009. okt. 29. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Az én dokim már szabadságon van egészen hétfőig, én pedig már 2 napja túlhordtam a pici fiam. Fogadott (pénzelt) doki, és 70% hogy nem fog bejönni ha most jönne rám a szülés.

Úgy fogom már fel, hogy végre szülök, bánom is én kinél, az meg az ő baja ha nem akar egy kis pénzt keresni pár óra alatt, legalább megmarad a picurnak.

Most azzal nyugtatom magam, hogyha most jönne rám a szülés, és nem jönne, az ügyeletesnél szülnék, és ugyebár annak nem adok semmit, viszont az erre szánt pénzből megvehetem a hőn áhított pihenőszéket, de olyat ami zenél meg ring, és még pelenkarázogatós-nyugtatós funkciója is van :)))))

Az viszont tuti biztos, hogy ezek után a kapcsolatotok meg fog változni!!!

Üdv:

40+2 kismama

2009. okt. 30. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ezért nem fogadok orvost....

Pénzeled 9 hónapig, majd szarik rád, és "egyedül" maradsz "ismeretlen" környzetben.

Megérte? .... :-(

2009. okt. 30. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!