Hogyan reagálnátok ha a fogadott orvosotok nem érne oda a szülésetekre?
Hasonlóan jártam én is, az orvosom elment 3 napra síelni, természetesen én ezalatt szültem :-)
Előtte viszont bemutatott egy kollégájának, ő helyettesítette, neki kevesebb pénzt adtunk, így mindenki jól járt. Bennem sincs semmi rossz érzés, egyszer neki is ki kell kapcsolódnia, különben minek gyűjti azt a sok pénzt.
Sziasztok! Az én dokim már szabadságon van egészen hétfőig, én pedig már 2 napja túlhordtam a pici fiam. Fogadott (pénzelt) doki, és 70% hogy nem fog bejönni ha most jönne rám a szülés.
Úgy fogom már fel, hogy végre szülök, bánom is én kinél, az meg az ő baja ha nem akar egy kis pénzt keresni pár óra alatt, legalább megmarad a picurnak.
Most azzal nyugtatom magam, hogyha most jönne rám a szülés, és nem jönne, az ügyeletesnél szülnék, és ugyebár annak nem adok semmit, viszont az erre szánt pénzből megvehetem a hőn áhított pihenőszéket, de olyat ami zenél meg ring, és még pelenkarázogatós-nyugtatós funkciója is van :)))))
Az viszont tuti biztos, hogy ezek után a kapcsolatotok meg fog változni!!!
Üdv:
40+2 kismama
Én ezért nem fogadok orvost....
Pénzeled 9 hónapig, majd szarik rád, és "egyedül" maradsz "ismeretlen" környzetben.
Megérte? .... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!