Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy reagálnátok az alábbi...

Hogy reagálnátok az alábbi szitura?

Figyelt kérdés

26 hetes terhes vagyok, nőgyógyászomhoz több, mint egy éve járok.

Anno azért kerestem föl, mert nem tudtam teherbe esni; akkor derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésem van.

Belgyógyásszal konzultáltam, rendszeres gyógyszeres kezelést írt elő.

El kezdtem szedni a gyógyszert, 3 hónap múlva végre megjött a gyermekáldás.

Nőgyógyászom folyamatosan megfigyel azóta is, nagyon lelkiismeretes ( leaglábbis én ilyennek ismertem meg ), nagy gondossággal figyeli az eredményeimet stb.

A múltkor megkérdeztem tőle, hogy elvállalná-e ha nála szülnék?

Erre ő eléggé kitérő választ adott, azt mondta, hogy ez attól függ milyenek az eredményeim, nem lesz-e kilátás esetleg a szülés előtti pár hétben valami hormonális problémára, komplikációra, mert ha igen, akkor ő nem tud elvállalni, de később még visszatérünk a témára.

Bevallom, kicsit csalódott vagyok, bár nem mondta kerek perec, hogy nem vállal, inkább a levegőben lóg a kérdés, kicsit félig-meddig visszautasításnak vettem.

Ez az első baba, most vagyok 30, nem szeretnék kellemetlen dolgokat megélni / megérni.

2010. nov. 10. 10:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

én is pm-es vagyok és bár nem volt magándokim de soha senkitől nem hallottam azt /olyat hogy megkülönböztetett figyelmet kapnék mert ez a bajom.

ha passzolnak az eredmények ugyanugy megszülhető egy baba akinek pm-es az anyukája mintha apa lenne pm-es - akkor nem is tud róla a szülész.

Szerintem a doki nem akar vállalni. Keress másikat.

2010. nov. 10. 10:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném kit tud ajánlani? Hozzá nem mennék szülni, mert eszerint nincs elég tapasztalata szülés terén és ez nagy baj. Egy szülésnél bármi adódhat, még ha simának is indul. Én nem bíznám az életem és a babám életét egy ilyen orvosra. Itt Fehérváron is vannak ilyen orvosok, van aki egyáltalán nem vállal szülést, van aki nyugodt szívvel igen, de aki nála szült még jól nem járt, legalábbis az én ismeretségi körömben.
2010. nov. 10. 10:34
 3/14 A kérdező kommentje:

Én sem magándokihoz járok, TB alapon rendel.

Egyszer már "le akart építeni", amikor azt mondta, hogy menjek terhesgondozáshoz ahhoz, aki megállapítota a terhességemet, pedig akkor már 4-5 hónapja hozzá jártam, csak épp szabin volt és így nem ő vizsgált meg.

Elmentem az illetőhöz, de valahogy nem olyan volt a benyomásom róla, hogy hozzá kéne járnom, visszamentem ehhez, és azóta ő gondoz.

2010. nov. 10. 10:37
 4/14 A kérdező kommentje:

10:34

Ismerem a fehérváriakat, jópár ismerős, rokon szült náluk, de a vicc az, hogy ez Pest, és vhol röhejesnek találom az egészet.

Amúgy UH-on se nagyon nézett ő az utóbbi időkben, én szóltam neki, hogy "nem igazán érzem a mozgást", na akkor megnézett..

2010. nov. 10. 10:40
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem sem mer vállalni a dokid!

Kedves második!

Itt Fehérváron melyek azok az orvosok,akiket nem ajánlanál?

Mert én 17 hetes vagyok,és doki választás előtt állok.Hátha tudnátok nekem segíteni!Köszi!

2010. nov. 10. 11:01
 6/14 anonim ***** válasza:

Akiket nem ajánlok: Cseh valaki (ő onkolóus egyébként) Bognár Ida (pénzhajhász, már a gondozás belekerül nála jó pár ezer forintba és semmit nem ér szülésnél, mert nem dönthet önmaga,feljebbvalótól kell engedélyt kérnie)Blaskó nagyon aranyos, de nyámnyila, döntésképtelen)fiatal Orosz szintén ez a kategória, Schwarzinger nem elég,hogy bunkó, nem is lát el, ha nincs hozzá kedve, Berzsenyi a klasszikus szülés végére megérkezem, hadd vajúdjon a kismama eset.

Egyébként pedig,ha már szétoffultuk a kérdést, akit ajánlok, az idősebb Orosz, nem mindenkinek jön be, de ő az Isten az osztályon (minden döntést ő hoz meg, a többi orvos is hozzá szaladgál engedélyért.) Egyébként a legtöbb ott dolgozó is nála szül (gondolom ez sem véletlen)A gondozás sem drága és a szülésnél is ott van.

A kérdezőnek, keress másik orvost, én ezek után nem mennék hozzá. Mert biztos oka van, miért nyilatkozott így.Vagy nem tud vagy nem akar elvállalni és tudod a mondást nem akarásnak nyögés a vége.

2010. nov. 10. 11:11
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, ezek fehérváriak, akiket felsoroltál?

Én a 9.kerben lakom, itt is rendel egy Blaskó nevezetű, de ez nő ( Kinga), állítólag a testvére is nőgyógy, valszeg akit te is említettél, és nincsenek vele megelégedve, sokan jöttek át tőle az én dokimhoz, ezt meg agyon dícsérik, mert tényleg nagyon modoros, de a szüléshez én is mást fogok valszeg keresni.

Aki tud itt Bp-n 8-9.kerben jót ajánlani, az írjon, megköszönöm.

2010. nov. 10. 11:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha pest akkor már inkább a Szt. Imre budatétényben.

vagy a Margit v.a Máv

2010. nov. 10. 11:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is köszi a választ! :)
2010. nov. 10. 11:54
 10/14 anonim ***** válasza:

Én is a Margit kórházat ajánlom

Kispesti vagyok, de 2x szültem ott.

2010. nov. 10. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!