Hogy reagálnátok az alábbi szitura?
26 hetes terhes vagyok, nőgyógyászomhoz több, mint egy éve járok.
Anno azért kerestem föl, mert nem tudtam teherbe esni; akkor derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésem van.
Belgyógyásszal konzultáltam, rendszeres gyógyszeres kezelést írt elő.
El kezdtem szedni a gyógyszert, 3 hónap múlva végre megjött a gyermekáldás.
Nőgyógyászom folyamatosan megfigyel azóta is, nagyon lelkiismeretes ( leaglábbis én ilyennek ismertem meg ), nagy gondossággal figyeli az eredményeimet stb.
A múltkor megkérdeztem tőle, hogy elvállalná-e ha nála szülnék?
Erre ő eléggé kitérő választ adott, azt mondta, hogy ez attól függ milyenek az eredményeim, nem lesz-e kilátás esetleg a szülés előtti pár hétben valami hormonális problémára, komplikációra, mert ha igen, akkor ő nem tud elvállalni, de később még visszatérünk a témára.
Bevallom, kicsit csalódott vagyok, bár nem mondta kerek perec, hogy nem vállal, inkább a levegőben lóg a kérdés, kicsit félig-meddig visszautasításnak vettem.
Ez az első baba, most vagyok 30, nem szeretnék kellemetlen dolgokat megélni / megérni.
én is pm-es vagyok és bár nem volt magándokim de soha senkitől nem hallottam azt /olyat hogy megkülönböztetett figyelmet kapnék mert ez a bajom.
ha passzolnak az eredmények ugyanugy megszülhető egy baba akinek pm-es az anyukája mintha apa lenne pm-es - akkor nem is tud róla a szülész.
Szerintem a doki nem akar vállalni. Keress másikat.
Én sem magándokihoz járok, TB alapon rendel.
Egyszer már "le akart építeni", amikor azt mondta, hogy menjek terhesgondozáshoz ahhoz, aki megállapítota a terhességemet, pedig akkor már 4-5 hónapja hozzá jártam, csak épp szabin volt és így nem ő vizsgált meg.
Elmentem az illetőhöz, de valahogy nem olyan volt a benyomásom róla, hogy hozzá kéne járnom, visszamentem ehhez, és azóta ő gondoz.
10:34
Ismerem a fehérváriakat, jópár ismerős, rokon szült náluk, de a vicc az, hogy ez Pest, és vhol röhejesnek találom az egészet.
Amúgy UH-on se nagyon nézett ő az utóbbi időkben, én szóltam neki, hogy "nem igazán érzem a mozgást", na akkor megnézett..
Szia!
Szerintem sem mer vállalni a dokid!
Kedves második!
Itt Fehérváron melyek azok az orvosok,akiket nem ajánlanál?
Mert én 17 hetes vagyok,és doki választás előtt állok.Hátha tudnátok nekem segíteni!Köszi!
Akiket nem ajánlok: Cseh valaki (ő onkolóus egyébként) Bognár Ida (pénzhajhász, már a gondozás belekerül nála jó pár ezer forintba és semmit nem ér szülésnél, mert nem dönthet önmaga,feljebbvalótól kell engedélyt kérnie)Blaskó nagyon aranyos, de nyámnyila, döntésképtelen)fiatal Orosz szintén ez a kategória, Schwarzinger nem elég,hogy bunkó, nem is lát el, ha nincs hozzá kedve, Berzsenyi a klasszikus szülés végére megérkezem, hadd vajúdjon a kismama eset.
Egyébként pedig,ha már szétoffultuk a kérdést, akit ajánlok, az idősebb Orosz, nem mindenkinek jön be, de ő az Isten az osztályon (minden döntést ő hoz meg, a többi orvos is hozzá szaladgál engedélyért.) Egyébként a legtöbb ott dolgozó is nála szül (gondolom ez sem véletlen)A gondozás sem drága és a szülésnél is ott van.
A kérdezőnek, keress másik orvost, én ezek után nem mennék hozzá. Mert biztos oka van, miért nyilatkozott így.Vagy nem tud vagy nem akar elvállalni és tudod a mondást nem akarásnak nyögés a vége.
Köszi a választ, ezek fehérváriak, akiket felsoroltál?
Én a 9.kerben lakom, itt is rendel egy Blaskó nevezetű, de ez nő ( Kinga), állítólag a testvére is nőgyógy, valszeg akit te is említettél, és nincsenek vele megelégedve, sokan jöttek át tőle az én dokimhoz, ezt meg agyon dícsérik, mert tényleg nagyon modoros, de a szüléshez én is mást fogok valszeg keresni.
Aki tud itt Bp-n 8-9.kerben jót ajánlani, az írjon, megköszönöm.
Ha pest akkor már inkább a Szt. Imre budatétényben.
vagy a Margit v.a Máv
Én is a Margit kórházat ajánlom
Kispesti vagyok, de 2x szültem ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!