Hogy reagálnátok az alábbi szitura?
26 hetes terhes vagyok, nőgyógyászomhoz több, mint egy éve járok.
Anno azért kerestem föl, mert nem tudtam teherbe esni; akkor derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésem van.
Belgyógyásszal konzultáltam, rendszeres gyógyszeres kezelést írt elő.
El kezdtem szedni a gyógyszert, 3 hónap múlva végre megjött a gyermekáldás.
Nőgyógyászom folyamatosan megfigyel azóta is, nagyon lelkiismeretes ( leaglábbis én ilyennek ismertem meg ), nagy gondossággal figyeli az eredményeimet stb.
A múltkor megkérdeztem tőle, hogy elvállalná-e ha nála szülnék?
Erre ő eléggé kitérő választ adott, azt mondta, hogy ez attól függ milyenek az eredményeim, nem lesz-e kilátás esetleg a szülés előtti pár hétben valami hormonális problémára, komplikációra, mert ha igen, akkor ő nem tud elvállalni, de később még visszatérünk a témára.
Bevallom, kicsit csalódott vagyok, bár nem mondta kerek perec, hogy nem vállal, inkább a levegőben lóg a kérdés, kicsit félig-meddig visszautasításnak vettem.
Ez az első baba, most vagyok 30, nem szeretnék kellemetlen dolgokat megélni / megérni.
A Margit Kórházban kinél szültél és mennyiért?
Ha nem vagyok indiszkrét..:)
Nevet elvből nem írok, bocs.
De ott jó orvosok és szülésznők vannak
(nekem nem volt fogadott szülésznőm)
2000-ben és 2009-ben szültem
Mind a kétszer a magánrendelőjébe jártam, összesen 5-5x.
nem hívott be felesegesen, az utolsó hónapbana kórházba jártam, ott nem adtam pénzt.
2000-ban egy 10 ezrest adtam a 6 hetes kontrollon, 2009-be meg egy 20 ezrest.
Szolnokon van egy olyan orvos, aki ha 13 kilónál többet hízol, "leveszi" rólad a kezét és nem hajlandó tovább terhesgondozni.
Szóval lehet ilyenre is gondolni....
Carmen: A szent Imre kórház meg nem Budatétényben van, hanem Kelenföldön.
Hm, ez is érdekes hozzáállás..
Én mindössze 6 kilót híztam, mióta terhes vagyok, erre nem is gondoltam, de jobb is, hogy leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!