Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császár, indított...

Programozott császár, indított szülés. Nem érzitek úgy, hogy beavatkozás a természetbe, a "sors könyvébe"?

Figyelt kérdés
A kiosztogatások, lehülyézések elkerülése végett: nem kérdőjelezem meg a szükségességét, hiszen sokszor életmentő, vagy elkerülhetetlen. Csak az "érzésre" vagyok kíváncsi, hogy nektek jobb lett volna-e lelkileg, ha a baba a maga idejében tud megszületni. Én is progira voltam kiírva a másodikkal és sokat gondolkoztam ezen, mert kicsit idegennek éreztem, hogy bemegyek és reggel 9-kor egyszerűen meglesz. Az élet úgy hozta, hogy nem így lett, mert vele is megindult, és császár lett ugyan, de akkor, amikor a baba jött.
2013. aug. 15. 12:13
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm, hogy többen is megértettétek, hogy mit is szeretnék kérdezni.:)

Szó sincs róla, hogy belebetegedne bárki, hogy progi, vagy indított, csak mivel nekem az elsővel megindult, nagyon idegen érzésnek tűnt, hogy most azt mondják, kiveszik és kész. :) És bárcsak úgy is lett volna, ha fura, ha nem, jobb lett volna, mint átélni a rettegést. És hálát adok az égnek, hogy létezik a császármetszés, és megindítják a szüléseket, amikor kell. Köszönöm a válaszokat!

Könnyű szülést és lábadozást azoknak, akikre még vár a dolog!:)

2013. aug. 15. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!