Csaszar utan, varratszedes utan mikor lehet normalisan zuhanyozni?
nekem is mindkét szülésem császárral volt,de nekem nem vették le a kötést másnap,sőt,mikor jöhettünk haza a 3. napon,akkor kötést cseréltek,rá egy hétre kellett menni varratszedésre,és még akkor is tett rá új kötést a doki,és vigyáznom kellett a zuhanyzással,nehogy víz érje.
Ez a plastubol spray jó dolog lehet,bár én még most olvastam róla először,de kifogom próbálni én is,mert most tervezzük a 3. babát,ami már tuti császárral lesz,az első kettő után.Mindenesetre nagyon kacifántos volt zuhanyozni a kötés miatt,egy kisebb törölközőt hajtottam félbe hosszába,majd megint félbe,és vhogy próbáltam magam köré tekerni,hogy ott is maradjon.először sebtől lefele mostam le magam,aztán felül gyorsabban,hogy minél kevesebb vizet használjak,azt valamennyire felszívta a törölköző,majd levettem,és ott kezdtem magam először törölgetnia kötés körül.Nagyon maceráns volt,a kórházban meg szinte csak a mosdónál tudtam kimosni a hónaljamat,zuhanyozni ott is csak sebtől lefele.Nem volt kellemes,tisztának sem éreztem magam a kórházban,de ha tudom,hogy van ilyen spray,akkor használtam volna.Nem említették sem a szobatársaim,sem a nővérkék,hogy van ilyen,vagy talán még őksem hallottak volna róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!