Császármetszés utáni varratszedés mennyire fájt?
Figyelt kérdés
Hány nappal utána szedték ki?
Mennyi ideig tartott?
Mennyire fájt? (1-10 között)
2013. jún. 12. 12:03
1/11 anonim válasza:
1 héttel a műtét után szedté ki.
1 perc volt
Semennyire nem fájt.
Nekem egy hosszú cérnával volt varrva, 2 oldalt olya műanyag volt mint egy plomba.
Levágta az egyik oldalt a műanyagot, a másik oldalt megfogta a műanyagot, s kihúzta egyben az egész cérnát.
Ennyi volt:)
Semmit nem éreztem!
2/11 anonim válasza:
ötödik napon szedte ki az orvos mikor jöttünk haza, kb fél percig tartott és egyáltalán nem fájt. Nagyon nagyon picit volt kellemetlen de semmiség az egész.
3/11 anonim válasza:
Egy héttel a műtét után szedte ki, féltem, hogy fájni fog és észre sem vettem mikor kihúzta :) Semmit nem éreztem!
4/11 anonim válasza:
ugyanúgy volt mint ahogyan az első írta! 5 nappal a szülés után. nekem az egyik oldalon az a kapocs vagy nem tom mi,az fájt egy picit,mert kicsit mélyen volt,és bevarrosodott. de amugy egy ici picit csípett,de nem fájt,pedig én is nagyon féltem tőle. fél perc volt az egséz
5/11 anonim válasza:
Nekem nem volt varratszedés, felszívódóval varrtak.
6/11 anonim válasza:
4.napon engedtek haza,és akkor ki is szedte a varratot,már amennyire lehet ,,kiszedésnek,, nevezni. A két végéről vágott le valamit, a többi felszívódott. Egy pici húzást és csípést éreztem.
7/11 anonim válasza:
4.napon szedte ki, mire felnéztem, kész lett, az égvilágon semmit sem éreztem.
8/11 anonim válasza:
nekem az 5. napon szedte ki, és kb 1 percig tartott. Nem fájt, jó érzés volt. :)
9/11 anonim válasza:
kb 7. napon szedte ki az orvosom. Egy húzással kint volt fél pillanat alatt...mire rákészültem volna, mondta, hogy készen is vagyunk :) Nagyon tartottam tőle, de utólag azt mondom, hogy semmi értelme nem volt :)1 és 10 között a fájdalom 1-es volt, minimálisan volt kellemetlen, de maximum csak a tudat, hogy mit csinál! Sőt szinte tényleg észre se vettem, ő mondta, hogy kint is van! :)
10/11 anonim válasza:
4. napon, amikor hazajöttünk, 2 perc volt, lefertőtlenítette elcsípett valamit a két végén, semmit nem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!