Császármetszés altatásban?
Ott nem az epidurállal volt a gond, hanem az aneszteziológus adta be rosszul a gerincedbe.
Egyébként kérheted az altatást, max. az orvos fogja elutasítani.
Valószínű hogy nem sikerült az anesztesnek az érzéstelenités. Előforul ilyen sajna...engem is császároztak szerencsére nem éreztem, de az egyik szobatársam utána igen..:(
Kérd meg szépen hogy az előzményekre való tekintettel altasson, ha másképp nem is de egy kis plusz pénzért tuti vállalja. Ha igy sem akk keress másik orvost aki igen.
Az altatás sokkal veszélyesebb,ha gond van nem tudsz szólni, az ébresztés utána meg nagyon szar. Az érzéstelenítő teljesen lebénít, így egyáltalán nem érzel semmit, legfeljebb azt, ahogy matatnak a hasadnál. A gerincbe adott érzéstelenítő után még jól is esik,hogy nem érzel fájdalmat, az ébresztés után viszont semmilyen fájdalomcsillapító nem segít... az altatás után úgy reszkettem, és annyira megmerevedtek a tagjaim, hogy egy csomó helyen becsípődtek az idegek.. csak egy hosszas gyógytorna kúra segített rajta.
Mellesleg azt az élményt semmi pénzért nem hagytam volna ki, mikor hallottam felsírni a babánkat :)
Az altatástól kéne jobban félni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!