Normalis, hogy 4 hettel csaszarmetszes utan ujra ugyanugy faj a csaszarmetszesnel?
Amikor mar alig ereztem, hirtelen ujra ugyanaz a fajdalom. Majd ujra jobb, megint ugyanaz a fajdalom...stb, tehat periodikusan ujra es ujra visszater. Nincs különbseg, hogy kevesbe faj, mint az elözö "peridosus", hanem ugyanugy. Az erzest ugy tudnam körülirni: mintha kest forgatnanak ott bennem. (Nekem bal oldalon lent.) Ilyenkor 1-2 napig ugyanolyan fajdalmas a köhöges-tüsszentes, mint az elsö napokban, emeles (baba sulya is) ugyanugy, ill. hajolas is ugyanugy fajdalommal jar.
Lehet, hogy valami megerltetestöl, vagy masnal is igy van?
Gondoltam arra is, esetleg a sebgyogyulas nem oke, mert a ferjem szerint itt-ott piros-lilas, de szerinte nem gyulladt. (En nem latom.) A seb amugy erintesre mindig fajdalmas.
Ha ez az egesz normalis, meddig normalis meg, ha igy visszater a fajdalom?
Nekem is császárom volt lassan 4 hónapja. Én azt tapasztalom mostanáig is h a sebem csíp mintha vágnák újra fel. vagy bele-bele hasít sokszor. Érdekes. A hajolással nincsenek gondjaim de a heg maga nekem is lilásan gyógyul és végképp nincs begyulladva. Sokáig még csomót is éreztem a varrés környékén de arra azt mondták h a belső varratok szívódnak. El is simultak azóta.
Ismerősömnek akinek császárja volt 6 hónap után is eléggé fájt. Mondjuk ő neki be is volt gyulladva. De mai napig emlegeti fájdalma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!