Császármetszés után lehet tampont használni?
Nem.
Természetes és császáros szülésnél is egyaránt meg kell várni a 6 hetet a tamponhasználattal.
nekem azt mondta a doki, hogy még az első menstruációnál is betétet használjak, ne tampont, utána lehet majd
szóval nagyon nem tanácsos...
friss császáros heggel meg egy újszülöttel 3 órát leszel kénytelen vonatozni? Tényleg nincs más megoldás? Ez nagyon durva
Első vagyok.
Amúgy ebben az esetben mindenképpen fogadnék autót, kerül, amibe kerül!
Szerintem nem.
A hat hetes kontrollig (amíg a tisztulás tart), addig nagy a felszálló fertőzés veszélye.
Ez nem függ attól, hogy császárod volt, vagy hüvelyi szülésed, a placenta helyén keletkezett nagy sebnek kell begyógyulnia.
A vonaton is van wc, tudom, nem a leggusztább, de ez van.
Senki nem tud autóval elvinni titeket amúgy?
Másfél órát fogsz sétálni császáros szülés után egy héttel?
Mindenképp hívjatok taxit, vagy egy autós ismerőst, szomszédot, bárkit!
Rosszul is lehetsz ennyitől!
Kedves válaszolók, sajnos nem mindenkinek telik autóra a mai világban, se taxira. 50-60 évvel ezelőtt még többet legyalogoltak az anyukák, ha nem volt más választásuk.
Én megértem, hogy akinek van autója, el sem tudja képzelni, hogy egy császár után akár két lépést is tegyen, vagy vonatra szálljon, de sajnos ma rengetegen rászorulnak erre. Azt az 5-10 ezer forintos benzinköltséget, vagy fuvardíjat meg inkább a gyerekre költi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!