A kutyusok (kistestűek) esetében létezik császármetszés altatásban vagy úgy, hogy egyáltalán ne érezzenek fájdalmat?
Köszönöm szépen!
És ezt lehet kérni állatorvosnál? Mennyibe kerül?
Hátöö..kérni?:)
Császározni akkor szoktak, hogyha a születendő kölykök testméretükből adódóan nem tudnának maguktól a világra jönni, vagy ha valami gond van az ellés közben( gyenge a szívhang, elakad a szülőcsatornában stb).
Ha egy szuka meg tud magától elleni, akkor azt hagyni kell, az a jó. Egy császármetszés nagyon megterhelő.
Egyébként az ára függ a kutya testméretétől, tehát kb 20-30 forinttól felfelé.
Neked is köszönöm!
És azt nem tudjátok véletlenül, hogy kérésre megcsinálják-e az állatorvosok? Egyáltalán nem fog szenvedni tőle a kutyus? Még utána sem? Vagy mennyi ideig lábadozik utána? Mennyibe kerül? stb..
Jézusom ez milyen ötlet? Gondolod, hogy hosszú távon kevésbé szenved attól, hogyha átvágják a hasfalát, hasizmokkal meg mindennel együtt, amit aztán gyűrnek a kicsik szopás közben, mint egy rendes szülés?
Az se egy leányálom.
Ha nem akarod, hogy a kutyád fájdalmat érezzen, akkor ne fedeztest.
Biztos csak komoly összegért csinájlák megh, de elgondpolkodnék a helyedben.
Ébredés után a császármetszés brutálisan fáj.
Én úgy éreztem mintha kibeleznének.
Továbbá maradandó fájdalmak is vannak. (Nekem egy éve volt és még mindíg fájdogál)
A kutya pedig nem biztos hogy elfogadja a kölykeit.
és a természetes szülés mennyire viseli meg??? minden apró részlet érdekelne.
köszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!