Hogy küzdjem le a sírásos depressziót?
Figyelt kérdés
Egy hete szültem és két napja egyfolytában sírok de nem tudom miért !!!És nagyon de nagyon sírok!!!Segítsetek mit tegyek hogy ez ne jöjjön elő mindig!!!!2009. okt. 27. 16:54
1/3 anonim válasza:
Semmit nem tehetsz, ez természetes, amiatt, mert a hormonháztartásod kapott egy anyait :-) Én két hétig sírtam, este köntösbe burkolva az udvaron sétálva, sírva rimánkodtam a jó Istennek, hogy adjon erőt felnevelni ezt a pici tündért. Mindentől sírtam, és nagyon rosszul éreztem magam amiatt, hogy nem fülig érő szájjal kelek, fekszek. Ezt most is sajnálom, mert az első két hétről ez jut eszembe. A depi. De elmúlik, és akkor nagyon nagy megkönnyebbülés lesz.
Szóval Te nem tehetsz ellene, de a környezeted segíthet a megértéssel, türelemmel.
Kitartás! Ennek vége lesz, és koncentrálhatsz az édes babádra!
2/3 anonim válasza:
Egy 31 éves anyuka. (bocsánat, ez lemaradt)
3/3 anonim válasza:
Nem vagy egyedül! Én is nagyon sokáig sírtam! Ahogy telik az idő szép lassan belejössz mindenbe, és egyre kevesebb lesz a sírás. Nem tudsz mit tenni ellene! Ne szégyeld, hamarosan javul a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!