Szörnyen izgulok, tudom sokan így vagytok, de annyi de annyi kérdés van, amire félek nem fogom tudni a választ ha eljön az idő. Hogy küzdjem le?
Nyugi, minden menni fog! Kérj nyugodtan roomingin-t, ott még úgy tanulhatod meg a baba ellátását, hogy tudsz segítséget kérni, ha kell. De ha a kórházban külön vagytok a babával, otthon kell hirtelen mindent egyedül csinálnod, ez sztem nehezebb! Ha már a kórházban megszokod, mit hogyan csinálj, otthon már természetes lesz! Biztosan lesz olyan, hogy nem tudod, mitől sír, de ezen is keresztülmegy mindenki! Ilyenkor majd szépen végigpróbálod a listát: cici, pelus, ruha nem szoros, nem meleg, nem kevés, ha semmi nem jó, levetkőzteted teljesen, mert akár egy lábujjra csavarodott hajszál is okozhatta a bajt. Ha semmit nem találsz, és még mindig sír, egyszerűen babusgatásra vagyik! Egy-két nap és belejössz, hidd el!
A kérdésből (önmagában abból, hogy feltetted és hogy izgulsz) egy dolog látszik biztosan: jó anya leszel!
Szia!
Önbizalomra lelhetsz, ha tájékozódsz és szembenézel a félelmeiddel. Keress a környéken szülésfelkészítő foglalkozásokat, mert rengeteget számít a lelki felkészülésben. Ha nem találsz élőt, akkor regisztrálj a maternet.ro oldalra, ahol on-line kurzust találsz. Szerintem jó, és biztosan sok kérdésedre választ ad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!