Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet, hogy nagyon nagy a...

Lehet, hogy nagyon nagy a baba, és ezért kérem a császárt? Vagy akkor többet kell fizetnem?

Figyelt kérdés
4,5 kg feletti babára számíthatok, eléggé félek tőle.
2009. okt. 25. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ahogy valaki már írta megfelelő orvos megteszi.nálunk 100ezer.
2009. okt. 25. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen súlyú babát jósoltak, a 36. héten 3500-ra becsülték a súlyát, és már akkor 100 volt a BPD ! Gondolhatod mennyire beparáztam. Rákérdeztem a programozott császárra, de az én dokim elutasította, azt mondta bízzak benne, lehet hogy műtét lesz, de kérni előre nme lehet. Na persze császár lett, de nem méretei miatt, hanem mert nem tűnt el a méhszáj, és a babának is leesett a szívhangja, de a zárójelentésre az volt írva hogy relatív téraránytalanság. 4060-al született, 38-as fejjel, szóval én nem bántam a császárt. De nem is a súlya a lényeg, hanem a fejmérete, ugyanis két barátnőm is megszült természetesen 4 kiló fölötti babát. Nyugi, a dokik tudják a dolgukat, ha nem megy rendesen, úgyis visznek a műtőbe. Meg ez a súlybecslés sem 100 %-os.
2009. okt. 25. 22:25
 13/15 anonim ***** válasza:
22.25-ös vagyok. most olvastam csak el a kommenteket és látom te már túl vagy egy hasonló súlyú babán. Talán próbálj meg pszichés okokra hivatkozni, hogy az első szülés miatt rettenetesen félsz. De még annyit, hogy a császár akkor jobb, de utána a kínjok kínja következik, az első felállás nekem rosszabb volt a vajúdásnál is.
2009. okt. 25. 22:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Az meg, hogy két napig is ilyen erösen véreztél, nem attól van, hogy nagy a babád, ott valami már baj volt!

Egyébként császárral meg hónapkig nem tudsz rendesen mozgni, mert fáj a sebed - se leülni, se állni,stb.

2009. okt. 26. 07:49
 15/15 anonim ***** válasza:

hát a császár is ember függő.nekem egyáltalán nem volt vészes, másnap én segítettem a természetes úton szült szobatársamnak.

és barátnőm is azt mondta,ahogy engem látott a műtét után,inkább őt is császározták volna.

szóval nem kell itt riogatni senkit, hogy így fáj utána meg úgy fáj utána, mert a sima szülés is van akinek megvan 2óra alatt,másnak meg 36óra is lehet akár.

2009. okt. 26. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!