Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után hány...

Császármetszés után hány napig éreztél még méhgörcsöket?

Figyelt kérdés

5 napja műtöttek, és még most is vannak enyhébb mensis görcs szerűségeim, ugye ez normális? Egyáltalán nem erős fájdalom, eszembe se jutna pl. fájdalomcsillapítót szedni rá, de azért tompán görcsölgetek néha, ez a fájdalom szoptatás közben felerősödik.

Nálatok ez hány napig tartott? Ugye nem jelent bajt ha ilyet érzek?

2013. júl. 30. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Elsőnél egyáltalán nem éreztem, másodiknál csak szoptatás közben kb egy hétig tartott!
2013. júl. 30. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez összehúzódás, teljesen normális, szoptatásnál hormonális hatásra erősödik. Kb. 1 hétig tartott mindkettővel.
2013. júl. 30. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak simán 4-5 napig éreztem aztán még pár napig éreztem szoptatás közben. De ezzel nincsen semmi baj. Jól visszahúzódik a méhes legalább. :)
2013. júl. 30. 18:20
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, ez megnyugtató:) a kórházban ezzel kapcs nem mondtak semmit. azt hozzá kell tennem, hogy napról-napra kisebb a hasam, szóval logikus is, hogy még húzódik a méhem, de nem voltam benne biztos.
2013. júl. 30. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak szoptatás közben kb 1 hétig..
2013. júl. 30. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
A kórházban reggel és este kaptam oxitocin injekciót, na az durva volt. Szoptatásnál még legalább 2 hétig, de egyre gyengébb volt.
2013. júl. 31. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is kaptam oxytocín injekciót a kórházban, nekem nem volt durva, enyhébb mensis görcshöz hasonlítanám, inkább csak abból vettem észre hogy hatásos hogy olyankor jobban véreztem mikor beadták.. utolsó elötti voltam
2013. júl. 31. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!