Császármetszés után mikor kelhet fel az anyuka? Köszönöm.
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 15:57
1/10 anonim válasza:
Kórháza válogatja, valahol 6, valahol 12 óra múlva állítja fel egy nővér.
2/10 anonim válasza:
Változó.Elsősorban az érzéstelenítés módjától függ, mikor lehet felkelni. Altatás után logikus módon akkor, ha már teljesen magadhoz tértél és erőre kaptál, ez néhány óra. Gerincközeli érzéstelenítésnél pedig hat óra fekvés után lehet felkelni. De esetemben pl. az egyik fiamnál csak 6 órát kellett feküdnöm,a másiknál már 12 órát(maga a pokol,jobb volt csak a 6!)És ugyan az a kórház mind két alkalommal.
3/10 anonim válasza:
Engem kb. 20 óra múlva ültettek fel.
4/10 anonim válasza:
Másodiknak igaza van, az érzéstelítéstől függ. Az elsővel spinálisan érzéstelenítettek, sokkal tovább kellett feküdnöm, mint a második után, ami altatásos volt (7-8 óra múlva felkeltettek).
5/10 anonim válasza:
Érzéstelenítés és kórházfüggő! Első után 24órát kellett feküdnöm, második után (másik kórház) 6óra múlva felkeltettek!
6/10 anonim válasza:
Engem altattak, délben volt a műtét és este 10-kor jött a nővér és segített felkelni.
7/10 anonim válasza:
Engem altattak, reggel 9kor volt a mütét és csak másnap reggel állított fel egy rehabilitációs növér, és kellett kicsit sétálnom..
8/10 anonim válasza:
Spinálist kaptam.Reggel 9-kor volt a műtét az éjszakás állított fel valamikor este 10 környékén.
9/10 anonim válasza:
Nekem spinális után 12 órával kellett felkelnem. Más kérdés, hogy nem tudtam :)
10/10 anonim válasza:
Spinálist kaptam én is, 12 órát kellett feküdnöm. Alig vártam h felkelhessek, és lezuhanyozzak, aztán mikor végre eljött az idő akkor meg nem ment. A nővér meg is jegyezte h ne akarjak futni most vágták át a hasam. Futni ??? :) Felülni alig tudtam és még most sem az igazi közel 6 hó után, mert grátiszba kaptam egy kis sérvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!