Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt álló kismamik,...

Szülés előtt álló kismamik, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
A hőség, az éjszakai nem alvás, medencefájdalom, jóslók, lábdagadás, kézzsibbadás? Ki küzd még ezekkel mostanság? Hogy élitek meg az utolsó napokat?

2013. júl. 29. 06:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én is nagyon érzékeny vagyok néha, pedig alapon nem, biztos összefügg a hormonokkal. Na, hiába vártam a hidegfront burokrepesztő hatását, semmi. Nekem talán a medencefájdalom a legdurvább, néha lépni is alig bírok már, kíváncsi vagyok a mai NST-re, meg a vizsgálatra, mennyire nyílt tovább a méhszáj, mert úgy érzem, nagyon... Kinél hozott változást a hidegfront? Hogy vagytok?
2013. júl. 30. 08:07
 12/16 anonim ***** válasza:

4-es vagyok :

mi egyben maradtunk :DDD mensis görcseim vannak most reggelre de nem lesz itt semmi még:)))

2013. júl. 30. 08:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nemááár :(( Nekem ugyanez volt, de ezek szerint mi is egyben maradunk.

Ennyit a frontról meg a "bebetonozott" gyerkőcökről! :D Üdv, 38+3 hkm

2013. júl. 30. 11:25
 14/16 anonim ***** válasza:
35 hetes vagyok,de sztem ezt a meleget senki sem bírja,egyszerüen nem embernek való...nekem második baba, a lányom szeptemberbe lesz 3 éves,vele mindennap játszó,séta vagy bármi csak menjünk,mert itthon unatkozik!Szerencsére nekem a nem alvásom kívül nincs más bajom,de ez elég nagy baj,mert alapból képes vagyok 10-12 órákat aludni!Most éjjel 4-kor még vergődtem,mert egyszerüen hiába volt nyitva minden,engem kikerült a szellő,nyakamon folyt a víz,ha éppen el tudtam szenderedni,akkor jött egy rohadt nagy dörgés!SZerencsére párom ma szabadnapos így felkelt ő a gyerekhez,engem pedig hagytak aludni 3/4 11-ig :)) Mondjuk nem mintha a gyerek születésével tudnánk aludni :)) ettől a résztől már most rosszul vagyok...
2013. júl. 30. 11:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 34 hetes vagyok, ill. szombaton töltöm majd de én már most nem bírom. Hogy fogok kibírni még 4-6 hetet? Nem kapok levegőt, úgy érzem, mintha az egész hasamban megkövült volna egy óriási szikla, persze tudom, hogy a kislányom van ott, de sem ülni, sem állni nem jó már. Ti hogy bírtátok ki még a maradék 4-5-6 hetet? Persze még mindig nem szültetek, de nektek legalább ott a tudat, hogy bármelyik nap. Én pedig még belegondolok, hogy 4-5-6 hét és teljesen kiborulok.... Ez a meleg elviselhetetlen, idegileg kikészülök tőle, és igen teljesen jellemző rám is az érzékenység. Tegnap a férjem belecsípett a combomba én meg elsírtam magam és megijedtem. Totááál nem vagyok már önmagam, jó lesz újra levegőt kapni. :)
2013. júl. 30. 12:48
 16/16 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Nálunk sincs semmi változás. Ma voltunk NST-n, a doki szerint nagyon jól érzi magát bent a kislányom. Hát, érzem én is... Ennyit a hideg frontról.

Az érzékenység nálam is játszik, nem is kicsit. Olyanokon sírok, hogy el sem hiszem. Nem vagyok egy hisztis p*csa. De ez most valami botrány. Szegény párom meg nem tudja hova tenni, hiába mondom neki, hogy "csak" a vége egy kicsit idegtépő... :)

2013. júl. 30. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!