Hogy bírjátok túlhordós kismamik?
Sehogy, betöltöttem az időt, nem akart jönni... jártunk a dokihoz nap mint nap nem akart jönni... pedig már 3 cm ki voltam tágulva de nem akart jönni...
akkor mondta a doki hogy reggel menjünk a kórházba mert magától nem akar jönni segítünk neki, másnap délután fél 5re megvolt a kislányom, némi rásegítássel (burkot repeszettek) de már nagyon nehéz volt és nagyon fáradt voltam, azóta 4 hetes
Szia!
Én csak annyit tudok mondani, hogy inkább tovább legyen bent a baba, mint hogy előbb szülessen meg a vártnál.
2 héttel hordtam túl a kisfiamat. Akkor nagyon soknak tűnt az a 14 nap, már alig vártam, hogy a karomban tartsam. De Őneki ott bent nagyon jó helye volt.
Én nagyon jól elvoltam, mindenki már várta, de én nem... Biztos féltem a felelősségtől, hogy akkor már egy gyerek is velem lesz, és megváltozik az életem-valahogy akkor jött ez rám, míg egyben vagyok azt teszek, amit akarok (persze határokon belül...)
szóval én még a szülőszobán 8 nap túlhordás után is azt gondoltam, hogy ezt a napot nem szülésre teremtették, semmi kedvem hozzá..
De persze imádom a lányom, és semmi baj nincsen azóta:.)
Nekem akkora volt a hasam, hogy a 6. hónaptól nem tudtam aludni. 4 napot túlhordtam, rémes volt. Ráadásul azt mondták, hogy 2 héttel nagyobb a koránál, készüljek, hogy előbb jön. Úgyhogy mi 3 hétig folyamatosan haptákban álltunk. Fizikailag is, lelkileg is nagyon fárasztó volt.
Nálunk 5 napot engednek, utána indítanak, de aztán az utolsó pillanatban elindult magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!