Túlhordós kismamik, hogy bírjátok?
Én ma vagyok 40+5 hetes és már nagyon szeretnék szűlni...
Ti hogy vagytok mivel töltitek az időt?
És aki így volt mint mi ő, hogy bírta??
Szia!
Én ma vagyok 41 hetes és már nagyon kivagyok, hogy nem akar jönni a kislányom. Pedig egész nap pakolászok, mozgok hátha beindul,de semmi.
A derékfájáson kívül semmi bajom.
Ma nagyon csalódott voltam mert reggel 8-ra kellett mennem a dokihoz és úgy volt, hogy beindítja a szülést de nem volt hely úgyhogy jöhettem haza.
Remélem holnap már bent tart és meglesz a kicsi lány.
Neked mit mondott a doki meddig vár?
Kell járnod NST-re? Furcsa de nekem nem kell, csak minden másnap magzatvízvizsgálatra.
Szia! Nekem is a derekam fádogál, meg néha a hasam. Doki 2 naponta hív NST-re és 10 napot várnak, utána megindítják. Lehet, hogy ma este megiszom a bába koktélt, állítólag az beindít.
Hol szülsz? Én a Szt.Imrében.
Én Debrecenben a Kenézyben.
Leírnád nekem mi az a bábakoktél, mert én még nem hallottam róla?!
Egyébként neked kislány v. kisfiú?
Szia!
Én 2 hetet hordtam túl a kisfiamat, kb annyinak éreztem, mint az előtte lévő 9 hónapot.
Kisfiam faros volt, és minél több idő telt el, annál inkább rettegtem, mert csak nőtt és nőtt, és egyre nagyobb esélyem volt a császárra.
Nekem azt mondták, hogy 2 hetet várnak, így mint régen a katonák, én is számoltam visszafelé a napokat.
Szörnyű volt tétlenül várni!
Szia!
Én ugyan csak 5 napot hordtam túl, de már az is szörnyű volt. Ráadásul be kellett feküdnöm a 3. naptól a kórházba. Egy hét után indították volna be, de szerencsére az 5. napon megindult magától a kislegény.
Egyébként én a kórház előtti este megittam a bábakoktélt, de nem indult be tőle a szülés, csak elég erős jóslóim lettek tőle éjjelre, de reggelre elmúltak.
De azért Neked sok sikert hozzá! Kitartás, így vagy úgy nemsokára meglesz a baba!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszotokat! Egy kis erőt ad, hogy ezen is túl lehet lenni. Eleve egy türelmetlen tipus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!