Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Túlhordós kismamik, hogy...

Túlhordós kismamik, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Én ma vagyok 40+5 hetes és már nagyon szeretnék szűlni...

Ti hogy vagytok mivel töltitek az időt?

És aki így volt mint mi ő, hogy bírta??

2009. júl. 6. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma vagyok 41 hetes és már nagyon kivagyok, hogy nem akar jönni a kislányom. Pedig egész nap pakolászok, mozgok hátha beindul,de semmi.

A derékfájáson kívül semmi bajom.

Ma nagyon csalódott voltam mert reggel 8-ra kellett mennem a dokihoz és úgy volt, hogy beindítja a szülést de nem volt hely úgyhogy jöhettem haza.

Remélem holnap már bent tart és meglesz a kicsi lány.

Neked mit mondott a doki meddig vár?

Kell járnod NST-re? Furcsa de nekem nem kell, csak minden másnap magzatvízvizsgálatra.

2009. júl. 6. 16:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia! Nekem is a derekam fádogál, meg néha a hasam. Doki 2 naponta hív NST-re és 10 napot várnak, utána megindítják. Lehet, hogy ma este megiszom a bába koktélt, állítólag az beindít.

Hol szülsz? Én a Szt.Imrében.

2009. júl. 6. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Én Debrecenben a Kenézyben.

Leírnád nekem mi az a bábakoktél, mert én még nem hallottam róla?!

Egyébként neked kislány v. kisfiú?

2009. júl. 6. 17:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Kisfiú. A bábakoktélról kérd ki a doki vagy a szülésznő véleményét az én szülésznőm rá bólintott. A Bába válaszol című könyvben találtam alternatív szülés megindítás címszó alatt: 20-30 ml ricinusolaj 1 pohár sárgabaracklé, 1 korty tiszta pálinka (hogy az olajat feloldja) 3-6 órán belül megindítja a fájásoka enyhe hasmenést is okoz.
2009. júl. 6. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2 hetet hordtam túl a kisfiamat, kb annyinak éreztem, mint az előtte lévő 9 hónapot.

Kisfiam faros volt, és minél több idő telt el, annál inkább rettegtem, mert csak nőtt és nőtt, és egyre nagyobb esélyem volt a császárra.

Nekem azt mondták, hogy 2 hetet várnak, így mint régen a katonák, én is számoltam visszafelé a napokat.

Szörnyű volt tétlenül várni!

2009. júl. 6. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyan csak 5 napot hordtam túl, de már az is szörnyű volt. Ráadásul be kellett feküdnöm a 3. naptól a kórházba. Egy hét után indították volna be, de szerencsére az 5. napon megindult magától a kislegény.

Egyébként én a kórház előtti este megittam a bábakoktélt, de nem indult be tőle a szülés, csak elég erős jóslóim lettek tőle éjjelre, de reggelre elmúltak.

De azért Neked sok sikert hozzá! Kitartás, így vagy úgy nemsokára meglesz a baba!

2009. júl. 6. 17:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszotokat! Egy kis erőt ad, hogy ezen is túl lehet lenni. Eleve egy türelmetlen tipus vagyok.

2009. júl. 6. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!