Vannak itt túlhordós kismamik? Ki hogy bírja?
Nekem nehezen megy, 5 nappal vagyok kiírt után.
Türelmetlen vagyok, fáj mindenem, sokszor sírhatnékom van és mindig azt várom, hogy a jósló igazivá váljon.
Más is ilyen depis vagy csak én vagyok ilyen gyenge?
Kedves Első válaszoló!
Na ez az, szerdán nekem is be kell feküdnöm. Már előre rosszul vagyok, mert félidősen is bent kellett töltenem egy hetet és szörnyű volt. A mostani lelki állapotomban még annyira sem bírnám. Már így is ki vagyok attól is, hogy naponta ezerszer csörög a telefon. Aki le sem szart egész terhességem alatt most az is állandóan csak hívogat meg kérdezget. Inkább már ki sem megyek gyalog az utcára, mert állandóan kérdezgetnek.
Kedves Második válaszoló!
Megpróbálok én is türelmes lenni. Sajnos most már elég rossz az idő, így nem nagyon kirándulgatunk. Idebent meg csak depizek. Már mindent többször áttakarítottam, elrendeztem, stb.
Na, de majd lesz valahogy. Remélem nem várja meg a babám, hogy kötelezően bevonuljak és megindítsák a szülést!
Sok boldogságot a babáitokhoz! :)
Várok még válaszokat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!