Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt túlhordós kismamik?...

Vannak itt túlhordós kismamik? Ki hogy bírja?

Figyelt kérdés

Nekem nehezen megy, 5 nappal vagyok kiírt után.

Türelmetlen vagyok, fáj mindenem, sokszor sírhatnékom van és mindig azt várom, hogy a jósló igazivá váljon.

Más is ilyen depis vagy csak én vagyok ilyen gyenge?

2009. okt. 19. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom,te még otthon vagy,engem 40+2 hetesen kórházba fektettek,na az szörnyü volt,engem az boritott ki,hogy minek?! Olyan kényelmetlen volt az ágy és a szobatársak egymás ellen horkoltak,úgyhogy alig tudtam aludni.Ez 4 napig ment,mire végre megszültem. Na az a pár nap kórházban,hatalmas hassal igen rossz volt. Örülj neki,hogy még otthon vagy! Én sokat sirtam a kórházban.
2009. okt. 19. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Bár én már megszültem, de én is túlhordtam a lányom pont egy héttel. Én is türelmetlen voltam, és nagyon érzékeny is. Én egy dologgal nyugtattam magam, hogy még egy baba sem maradt benn, tuti, hogy meg fog születni. Próbáld meg élvezni még ezt a pár napot! Én sokat sétáltam, és a párommal elmentünk kisvasútazni is, az nagyon jó élmény maradt. Kitartás, már nincs sok hátra.
2009. okt. 19. 12:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves Első válaszoló!

Na ez az, szerdán nekem is be kell feküdnöm. Már előre rosszul vagyok, mert félidősen is bent kellett töltenem egy hetet és szörnyű volt. A mostani lelki állapotomban még annyira sem bírnám. Már így is ki vagyok attól is, hogy naponta ezerszer csörög a telefon. Aki le sem szart egész terhességem alatt most az is állandóan csak hívogat meg kérdezget. Inkább már ki sem megyek gyalog az utcára, mert állandóan kérdezgetnek.

Kedves Második válaszoló!

Megpróbálok én is türelmes lenni. Sajnos most már elég rossz az idő, így nem nagyon kirándulgatunk. Idebent meg csak depizek. Már mindent többször áttakarítottam, elrendeztem, stb.

Na, de majd lesz valahogy. Remélem nem várja meg a babám, hogy kötelezően bevonuljak és megindítsák a szülést!

Sok boldogságot a babáitokhoz! :)

Várok még válaszokat! ;)

2009. okt. 19. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!