Szülés előtt álló kismamik, hogy bírjátok?
En nem vagyok kismama, decemberben szultem.
De ez a meleg nekem is szornyu!
Kitartas lanyok!!!:)))) hamarosan babazhattok!;)))))
38 héten járok, és 3. baba lesz, de ez a medencefájdalom a legdurvább, ezt eddig nem tapasztaltam. Szinte menni is alig tudok, persze már nyitva vagyok, biztos azért is érzem ennyire. Nagyon várom az esti vihart, bár a szél nekem mindig kicsit "megbolondítja" a babát. Én 13 kg plusznál járok, de 25-nek tűnik ebben a hőségben. Hol fogsz szülni?
Kitartást neked is, hátha a holnapi hidegfront burkot repeszt (a középsőnél bejött).
én holnap töltöm be a 39 hetet, szintén 3. baba....
nem tudom hogy azért mert rengeteg dolgom van a kicsikkel vagy h nagyon itt a vége de nekem is fáj már mindenem...esete is úgy görcsöltem hogy azt hittem menni kell de nem ....
Én megmondom őszintén baromira félek a szüléstől, jobban mint az első kettőnél...nem is értem....
Nálad mennyi idősek a gyerekek ? kisfiatok vagy kislányotok lesz ??
Én 39+2 hetes vagyok. Hát nagyon nem bánnám, ha elindulna kifelé a kisasszony. Első baba, úgyhogy nem hiszem, hogy előbb jönne. A nem-alvás, a kézzsibbadás nagyon rossz, de engem az idegesít a legjobban, hogy semmit nem bírok csinálni. Csak fekszem egész nap, szörnyű. Már nagyon várom az esti lehűlést.
Mindenkinek gyors és könnyű szülést kívánok! Kitartás!
Sziasztok, kicsi öröm az ürömben, hogy amellett, hogy az összes felsorolt tünet játszik nálam, azért mégsem vagyok egyedül így ezekkel...
Nekem is első baba, de amennyire parázok a szüléstől, már két napja azt mondogatom jöjjön már, az sem érdekel, mennyire fáj (persze ezt majd közben is megkérdezheti valaki :D)..
Mindenesetre kitartás (bár mostanában ez az egyik leggyűlöltebb szó, amit csak hallhatok :)) 38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!