Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt álló kismamik,...

Szülés előtt álló kismamik, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
A hőség, az éjszakai nem alvás, medencefájdalom, jóslók, lábdagadás, kézzsibbadás? Ki küzd még ezekkel mostanság? Hogy élitek meg az utolsó napokat?

2013. júl. 29. 06:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

En nem vagyok kismama, decemberben szultem.

De ez a meleg nekem is szornyu!

Kitartas lanyok!!!:)))) hamarosan babazhattok!;)))))

2013. júl. 29. 07:45
 2/16 anonim ***** válasza:
Utolsó hetet taposom. A felsoroltak közül az éjszakai nem alvás kezd kikészíteni, a többivel egész jól megbírkózom. Második gyerek lesz, valószínűleg azért úsztam meg végig a medence fájdalmat ami az elsőnél eléggé kemény volt. Kicsit már nyűgösebbek a mindennapok, bár csak 8 kilót híztam de a cipelése kezd terhes lenni. Örülnék ha a héten valóban kibújna. És te? Hogy vagy?
2013. júl. 29. 09:06
 3/16 A kérdező kommentje:

38 héten járok, és 3. baba lesz, de ez a medencefájdalom a legdurvább, ezt eddig nem tapasztaltam. Szinte menni is alig tudok, persze már nyitva vagyok, biztos azért is érzem ennyire. Nagyon várom az esti vihart, bár a szél nekem mindig kicsit "megbolondítja" a babát. Én 13 kg plusznál járok, de 25-nek tűnik ebben a hőségben. Hol fogsz szülni?

Kitartást neked is, hátha a holnapi hidegfront burkot repeszt (a középsőnél bejött).

2013. júl. 29. 10:47
 4/16 anonim ***** válasza:

én holnap töltöm be a 39 hetet, szintén 3. baba....

nem tudom hogy azért mert rengeteg dolgom van a kicsikkel vagy h nagyon itt a vége de nekem is fáj már mindenem...esete is úgy görcsöltem hogy azt hittem menni kell de nem ....

Én megmondom őszintén baromira félek a szüléstől, jobban mint az első kettőnél...nem is értem....

Nálad mennyi idősek a gyerekek ? kisfiatok vagy kislányotok lesz ??

2013. júl. 29. 11:51
 5/16 A kérdező kommentje:
Nálunk a nagy már 13 éves, ő lány, a két kicsi fiú, egy 2,5 éves és egy még pociban. Én is baromira elfáradok estére, de leginkább ez a nem alvás készít, ki, mivel nagyon jó alvó vagyok alapban. A hőség, meg szörnyű rossz, pláne, hogy a gyerekekkel menni kell. Meg most 2 napja úgy nyomja már a buksija a hüvelyemet, hogy lépni alig bírok, ezt nem is értem, az előző terhességeimnél ilyet nem éreztem. Nálad mekkorák a kicsik?
2013. júl. 29. 12:01
 6/16 anonim ***** válasza:

Én 39+2 hetes vagyok. Hát nagyon nem bánnám, ha elindulna kifelé a kisasszony. Első baba, úgyhogy nem hiszem, hogy előbb jönne. A nem-alvás, a kézzsibbadás nagyon rossz, de engem az idegesít a legjobban, hogy semmit nem bírok csinálni. Csak fekszem egész nap, szörnyű. Már nagyon várom az esti lehűlést.

Mindenkinek gyors és könnyű szülést kívánok! Kitartás!

2013. júl. 29. 12:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Nagyon rosszul viselem, 4. baba, és gyakorlatilag már csak vegetálok, közben a fejemen ugrál a másik három. Remélem, a hidegfronttal kijön végre, mert ahogy néztem, utána újra jön a hőség.
2013. júl. 29. 13:30
 8/16 anonim válasza:
Én ma töltöm a 39.hetet de ezt a meleget én sem viselem valami túl jól,éjszaka még úgy ahogy alszom is,az ujjzsibbadást már megszoktam,de ami néha rámjön hirtelen rosszullét ahogy jön úgy el is múlik...nekem inkább a hüvelyi "fájás"ami néha elég borzasztó tud lenni és mivel ez lesz az első baba nem tudom,hogy minek a jele az..vagy hogy ilyenkor mit tudnék tenni... de már nagyon szeretném ha kijönne a kisfiam!
2013. júl. 29. 22:02
 9/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok, kicsi öröm az ürömben, hogy amellett, hogy az összes felsorolt tünet játszik nálam, azért mégsem vagyok egyedül így ezekkel...

Nekem is első baba, de amennyire parázok a szüléstől, már két napja azt mondogatom jöjjön már, az sem érdekel, mennyire fáj (persze ezt majd közben is megkérdezheti valaki :D)..

Mindenesetre kitartás (bár mostanában ez az egyik leggyűlöltebb szó, amit csak hallhatok :)) 38 hkm

2013. júl. 30. 00:35
 10/16 anonim ***** válasza:
En 37 hetes vagyok,igaz Skociaban,de itt egy hete mult el a szokatlan hoseg es azota jobban vagyok.Beindult a feszekrako oszton,igy mar csinalgatok dolgokat nem lustulok (annyira..:) ) De hogy egyre agresszivebb vagyok es hisztisebb az valami borzaszto.Es szegeny ferjem nem erti meg,meg nekiall veszekedni velem,emiatt en sokat sirok..:( Remelem elmulik.Ti tapasztaltatok ilyen viselkedes valtozast?Amugy a kez zsibbadas az nalam is jelen van,kezdem meg szokni..A joslok is jonnek egyre tobbszor.Elso baba lesz es kislany.:)
2013. júl. 30. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!