Miért várják el a szülésnők, hogy csendben, hang nélkül szüljön egy nő? Szerintem lehetetlen ordítás nélkül kibírni.20hkm.
3-at szültem, egyik sem ment totál csendben. Én nyöszörögtem. A kitolás előtt közvetlen már olyan elviselhetetlen volt, (max 3-4 fájás), hogy kettő fájás között üvöltöttem. Bármikor amikor a szülőszobán valaki üvöltött, akkor utána felsírt a gyerek.
Volt olyan is, aki végig kiabált, szidkozódott. Gondolom nem jószántából, hanem mert ő úgy tudta kezelni a stresszt, és a saját fájdalmát.
A nők sokszor önmagukkal szendben irreális elvárásokat támasztanak sok szempontból (szülés, szoptatás, gyereknevelés..stb), ill. Az ilyen tipusú oldalakon meg a legtöbb ember fényezi magát, szelektívvé válik a memoriája..
"Csak 3kg-ot híztam a terhességem alatt, hang nélkül szültem, miközben jógáztam, utána azonnal megindult a tejem, és a babámat csak és kizárólag anyatejjel etettem, amitől 1 hónap alatt újabb 7kg-ot fogytam. A babám most 8 hónapos, már fut, és 2 nyelven beszél. Pálcikával is tud enni,és kint van az össes foga. Jövő hétem beíratom egy fejlesztő matematikai tanfolyamra, amit japánul tartanak"
Ezek a kedvenceim :)
Legyen szép napotok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!