Mit tennél ha más szülő leordítaná a gyereked? Van olyan ok ami miatt megbocsájtható?
Igen ebben igazatok van!:)
Ma a 3éves lányomat ordította le egy anyuka mert nem akarta odaadni a homokozó játékot a fiának(a játék a lányomé),aki e miatt verte magát a földhöz! Én kértem szépen a lányom hogy adja oda,de elvenni nem fogom ha ő nem adja magától.
Erre az az anyuka gonosznak nevezte a lányom,én erre borzalmas pipa lettem össze is vesztünk.:(
Nem érné meg az eseményt követő 10. másodpercet az biztos.
Az én gyerekemet én nevelem. Ha gondja van vele másnak azt velem beszélje meg és én fogom megbeszélni a gyerekkel a problémát.
Azon húztam fel magam borzalmasan hogy a lányom elkezdett sírni,az meg az orra alatt beszólt neki hogy "hisztizzél csak".
A játszón mindenki csak nézett senki nem mert szólni mikor leordítottam a nő fejét.
Van ok, persze, ha igaza van. De csak azért, mert a lányom nem akarja megosztani valakivel a játékát, és más követeli tőle, akkor nem tartom jogosnak. (Ha mondjuk a lapáttal ütlegelné a kisfiút, teljesen érthető.)
Az megint más, hogy a lányommal utána elbeszélgetnék az osztozkodásról, de akkor sem tartom fair-nek, hogy egy felnőtt rátámadjon egy kisgyerekre, aki vele szemben védtelen. Inkább jöjjön oda hozzám, és szép szóval megpróbáljuk elcserélni a játékot egy kis időre. :)
Teljesen megértelek!!Mondjuk nem vagyok az a "leordítom a másik fejét" stílusú,főleg mert nagyjából ismerjük egymást a játszótéren,de azért ez gáz,ahogy a másik anyuka reagált!!!
Az én fiam is ilyen amúgy...van amikor simán odaadja a játékát,van amikor hiába rimánkodok csak hisztizik és összeszedi mindenkitől ami az övé.
Amúgy kisebb volt az ő gyereke ugye??Általában azok nem értik meg a dolgot:)
Van olyan ok, amiért még meg is köszönném a másik szülőnek (pl. elkapta a gyerekemet hogy átrohanna az úttesten), de a te eseted más. A játék a te gyerekedé volt, szép dolog az osztozkodás, de nem kötelező. Főleg kicsi is még, nem egy debella 12 évesről van szó.
A másik szülőt elküldtem volna a vérbe (szintén üvöltve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!