Megbocsájtható, hogyha ma kicsit többet néz mesét? -bővebben lent-
Pénteken volt egy laparoszkópos hasi műtétem. Ma már egyedül vagyok a két éves örökmozgó fiammal. Viszont még gyenge vagyok, és fáj a sebem.
Igyekszem arra törekedni, hogy ritkán nézzen tv-t, inkább én szoktam neki olvasni mesét. De most úgy érzem, nem tudok mást csinálni, minthogy bekapcsolom neki a Bogyó és Babócát... Az egy darabig leköti, addig tudok erőt gyűjteni...
Ilyen helyzetben az sem baj, ha reggeltől estig nézi.
Jobbulást.
Nem csak megbocsátható,hanem tanácsos is,hisz leköti,te tudsz pihenni.
Jobbulást.
Nyugodtan nézze a mesét!!
Én mikor terhes lettem 2.babánkkal hematoma miatt feküdnöm kellett az elején.Volt kb 1 hétig segítségem,aztán semmi, mesét nézett fiam,ekkor másfél éves volt.
Aztán mikor megszületett a pici eleinte muszáj voltam a nagyot a mese elé ültetni,mert egyszerűen nem tudtam szoptatni!Elég macerás volt a picivel az elején...
Most már, hogy az ilyen "okok" elmúltak alig néz mesét,semmi baja tőle,okos,értelmes, nem lett "kockafejű" a meséktől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!