Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megbocsájtható, hogyha ma...

Megbocsájtható, hogyha ma kicsit többet néz mesét? -bővebben lent-

Figyelt kérdés

Pénteken volt egy laparoszkópos hasi műtétem. Ma már egyedül vagyok a két éves örökmozgó fiammal. Viszont még gyenge vagyok, és fáj a sebem.

Igyekszem arra törekedni, hogy ritkán nézzen tv-t, inkább én szoktam neki olvasni mesét. De most úgy érzem, nem tudok mást csinálni, minthogy bekapcsolom neki a Bogyó és Babócát... Az egy darabig leköti, addig tudok erőt gyűjteni...

2013. jún. 24. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyen helyzetben az sem baj, ha reggeltől estig nézi.

Jobbulást.

2013. jún. 24. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, jobbulást neked! Jó lenne most egy nagymama, aki segít neked!
2013. jún. 24. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem csak megbocsátható,hanem tanácsos is,hisz leköti,te tudsz pihenni.

Jobbulást.

2013. jún. 24. 14:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyi sokat segített a hétvégén, meg ő vigyázott a kisfiamra, ameddig kórházban voltam, csak most el kellett utaznia. A férjem meg késő este jön haza.
2013. jún. 24. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz tőle, ne aggódj. Örülj, hogy leköti :)
2013. jún. 24. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan nézze a mesét!!

Én mikor terhes lettem 2.babánkkal hematoma miatt feküdnöm kellett az elején.Volt kb 1 hétig segítségem,aztán semmi, mesét nézett fiam,ekkor másfél éves volt.

Aztán mikor megszületett a pici eleinte muszáj voltam a nagyot a mese elé ültetni,mert egyszerűen nem tudtam szoptatni!Elég macerás volt a picivel az elején...

Most már, hogy az ilyen "okok" elmúltak alig néz mesét,semmi baja tőle,okos,értelmes, nem lett "kockafejű" a meséktől :D

2013. jún. 24. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Erre mondják hogy, szükség törvényt bont
2013. jún. 24. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Jobbulást neked és nyugodtan nézhet mesét egésznap .
2013. jún. 25. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!