Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyereknél szerinted a...

Kisgyereknél szerinted a pofon érthető és megbocsájtható? (lent)

Figyelt kérdés

12:25. perctől a 13:00. percig

http://www.youtube.com/watch?v=VKZtXIPb3Yw

Normális ekkora gyereket bántani?

Hogy alakult ki ez a magyar nevelési szokás?

Ez a film egy minta volt régen, hogy így neveld a gyerekedet? Sarokba állítani, ráijeszteni?

Hogy bánik a magyar a gyermekével, így?

2013. jan. 28. 11:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Én inkább meg sem nézem a videót. Ez mindent elárul arról, hogy mit gondolok a gyerekek veréséről, megfélemlítéséről. Szerintem mindet karóba kéne húzni, aki ilyet tesz egy gyerekkel.
2013. jan. 28. 11:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez egy megfilmesített mese, ami sokat elmond a magyar családok nevelési felfogásáról: "Másra voltam dühös, eljárt a kezem, mi van ebben?" "Egy pofon nem árthat meg!"
2013. jan. 28. 11:49
 3/12 anonim ***** válasza:

Első, ez a Hahó, Öcsi! c. film egy részlete. Az tudni kell, hogy erősen karikírozott a jelenet.

Kérdező, nem kellene összemosni egy dokumentumfilmmel. Ismered amúgy a sztorit?

2013. jan. 28. 11:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem magyar nevelési szokás, a gyerekvédelem az egész világon modern jelenség.
2013. jan. 28. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

De a filmben pont az lesz a lényeg, hogy ez nem jó felfogás! Nem követendő mintaként állították akkor sem a nézők elé, ezért írtam, hogy erősen karikírozott. Ha nem láttad a teljes filmet, akkor fölösleges ezen sopánkodni.

Te még nagyon fiatal vagy? :)

2013. jan. 28. 11:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Én már vén vagyok, sajnos.
2013. jan. 28. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Pofont max tininek adnék ha nagyon muszáj,egy ekkora gyereknek a fenekére ütnék,vagy beküldeném a szobájába ha tényleg rossz és tényleg nem ért a szép szóból.Gyerekfüggő,de valamelyiknek muszáj,mert 50szerre sem érti meg a dolgot,nem arról van szó,hogy megvered,meg ijesztgeted,de ha mindet ráhagysz és annyit mondasz midnig ejnye-bejnye a fejedre nő.
2013. jan. 28. 11:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó jól fogalmazott!
2013. jan. 28. 14:44
 9/12 anonim válasza:
34%
Egyébként 12 éves korig nagyon nem szabad megütni a gyermeket mert például kisebb gyereknek nagyobb a feje nem annyira arányos mint a felnőtteké és meginog ha megütöd.
2013. febr. 11. 21:55
 10/12 princessluna33 ***** válasza:
19%
már bocsánat engem is vertek!! és ha rossz a gyerek kell az a pofon.....
2013. márc. 3. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!