Kisgyereknél szerinted a pofon érthető és megbocsájtható? (lent)
Figyelt kérdés
12:25. perctől a 13:00. percig
http://www.youtube.com/watch?v=VKZtXIPb3Yw
Normális ekkora gyereket bántani?
Hogy alakult ki ez a magyar nevelési szokás?
Ez a film egy minta volt régen, hogy így neveld a gyerekedet? Sarokba állítani, ráijeszteni?
Hogy bánik a magyar a gyermekével, így?
2013. jan. 28. 11:44
1/12 anonim válasza:
Én inkább meg sem nézem a videót. Ez mindent elárul arról, hogy mit gondolok a gyerekek veréséről, megfélemlítéséről. Szerintem mindet karóba kéne húzni, aki ilyet tesz egy gyerekkel.
2/12 A kérdező kommentje:
Ez egy megfilmesített mese, ami sokat elmond a magyar családok nevelési felfogásáról: "Másra voltam dühös, eljárt a kezem, mi van ebben?" "Egy pofon nem árthat meg!"
2013. jan. 28. 11:49
3/12 anonim válasza:
Első, ez a Hahó, Öcsi! c. film egy részlete. Az tudni kell, hogy erősen karikírozott a jelenet.
Kérdező, nem kellene összemosni egy dokumentumfilmmel. Ismered amúgy a sztorit?
4/12 anonim válasza:
Ez nem magyar nevelési szokás, a gyerekvédelem az egész világon modern jelenség.
5/12 anonim válasza:
De a filmben pont az lesz a lényeg, hogy ez nem jó felfogás! Nem követendő mintaként állították akkor sem a nézők elé, ezért írtam, hogy erősen karikírozott. Ha nem láttad a teljes filmet, akkor fölösleges ezen sopánkodni.
Te még nagyon fiatal vagy? :)
6/12 A kérdező kommentje:
Én már vén vagyok, sajnos.
2013. jan. 28. 11:55
7/12 anonim válasza:
Pofont max tininek adnék ha nagyon muszáj,egy ekkora gyereknek a fenekére ütnék,vagy beküldeném a szobájába ha tényleg rossz és tényleg nem ért a szép szóból.Gyerekfüggő,de valamelyiknek muszáj,mert 50szerre sem érti meg a dolgot,nem arról van szó,hogy megvered,meg ijesztgeted,de ha mindet ráhagysz és annyit mondasz midnig ejnye-bejnye a fejedre nő.
9/12 anonim válasza:
Egyébként 12 éves korig nagyon nem szabad megütni a gyermeket mert például kisebb gyereknek nagyobb a feje nem annyira arányos mint a felnőtteké és meginog ha megütöd.
10/12 princessluna33 válasza:
már bocsánat engem is vertek!! és ha rossz a gyerek kell az a pofon.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!