Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeretnék egy második gyereket...

Szeretnék egy második gyereket. A párom pedig nem mert nem akarná újból kezdeni és ő mindi is csak egyet szeretett volna. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 08:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Ha még van idő akkor várd meg míg esetleg újra szeretne. De erőltetni nem kell, mert rámegy a kapcsolatotok. Nem elég hogy te akarod, neki is kell akarnia.
2013. júl. 22. 08:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez van. Vagy vársz, hátha megváltozik a véleménye, vagy nem tudom...

Ha egy férfi határozottan kijelenti, hogy nem akar gyereket, vagy 2. gyereket, akkor az tényleg nem akar. Neki egy gyerekkel teljes az élet, a saját kényelméből és szükségleteiből nem akar lejjebb adni egy 2. gyerek érdekében. Őt is meg lehet érteni, de egy biztos, ne erőltesd ha nem akarja, mert annak válás lesz a vége.

2013. júl. 22. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Fogadd el!!!Egy párkapcsolatban nem az a fontos,hogy én mit szeretnék,vagy ő mit szeretne,hanem az,hogy MI mit szeretnénk...

Normális esetben két ember döntése egy/még egy gyermek vállalása.

Nálunk a férjem szeretne még egyet és én nem,de ő megérti.

Azt mondta szóljak ha változik...

2013. júl. 22. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy icipicit offolok, elnézést érte, de nagyon érdekel. Annyi ilyen kérdés van, ezért nem értem, hogy amikor még nem házas két ember, ilyen téma nem kerül szóba? Mert kölcsönösen tönkre tehetik egymás életét egy effajta egyet nem értéssel, emiatt érdemes lenne előre tisztázni. Ha nem is azt, hogy épp hány gyereket szeretne egyik vagy másik, de nagyvonalakban.
2013. júl. 22. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Várj hátha meggondolja magát. Ez mindig két ember döntése nem csak eggyé. Nem eshetsz teherbe csak úgy ha ő nem akarja. Beszélgessetek többet rolla majd látod mit mondd.
2013. júl. 22. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!