Nem akarom hogy anyukám feljöjjön szülés után?
Figyelt kérdés
Decemberre vagyok kiírva de már most bejelentette hogy ő márpedig fel akar jönni, 21. énre vagyok kiírva, szeretném a szenteestét ha hazajöhetünk addigra és meglezs a pici akkor a 2 évesemmel a párommal és a picivel tölteni de nem tudom hogy közöljem anyukámmal hogy megértse és ne legyen hiszti belőle, azért akarom még most mert akkor addigra megnyugszik.2013. júl. 21. 12:26
1/9 anonim válasza:
Igy: Mi lenne, ha 25.-en jonnel Anyu? Ugy szeretem ha csak a kis csalad lenne egyutt mert meg soha nem toltottuk a Szentestet csak magunkban! Nem akarok idehivni senkit aznap este, hogycsak ugy lehessunk! Senkihez ne kelljen alkalmazkodni es csak elvezhessuk egymas tarsasagat ( a ferjemre gondolok most pl..) csak ugy ahogy tetszik pl alsogatyaban!
25.en pedig egyutt vacsorazunk veled es ugyis itt leszel utana.
2/9 anonim válasza:
Anyukám...Nagyon köszönöm, ha feljössz hozzánk, örülünk majd neki, de a Szentestét szeretnénk 4-esben tölteni, gyere két ünnep között inkább.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, valami hasonlón gondolkodtam én is, de nem szeretném ha megsértődne, nagyon sértődékeny tud lenni, tavaly karácsonykor ugyan ez volt a "balhé" szerettünk volna 3 asba lenni szóltunk is neki ő meg sírt és hisztizett hogy ő biztos nem a családba tartozik, végül felfogta ő is otthon volt apuval meg mamival, és 2 ünnep közt volt itt nálunk.
2013. júl. 21. 12:37
4/9 anonim válasza:
Minél előbb, minél egyenesebben és gyorsabban! Az én szüleim is érzékenyek erre, jobb túlesni rajta! Légy őszinte, és meg fogják emészteni.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, holnap lesz a napja neki hogy közlöm vele talán akkor megnyugszik mire ott lesz az idő :)
2013. júl. 21. 15:26
6/9 anonim válasza:
Egyenesen mondd meg neki, hogy mit szeretnêl.Csak kèrdezem, mi van ha kèsőbb jön a baba illetve ha van egy 2 èves nem jöhet jòl a segìtsèg..
7/9 A kérdező kommentje:
De a segítség mindig jól jön, csak a lányomat amikor próbáltuk a cicizést akkor és fájt a hasa akkor ő fogta és megtömte tápszerrel utána már es sem fogadta a cicit és a végére tápis lett 1 hónapot volt itt anyu és mindig megeetette tápszerrel. Ez a legfőbb ok hogy miért ne jöjjön a pici meg biztos hogy meglesz 15.e körül, mert idősebb a terhességem, a menzesz alapján számolták ki a 21.ét de a baba adatai alapján 15.e kiírás és itt a 41.héten indítanak tehát biztos hogy meglesz, minden esetre azt szeretném hogy legalább egy hétig senki ne jöjjön
2013. júl. 22. 11:32
8/9 anonim válasza:
6: igy màr èrtem....sajnos a segìtsèg is tud sok lenni..èn anyum is csinàlt egy durvàt egyszer: amig a gyereket vittuk a kadhoz fürdetni ő mèg öntött bele sutyiba forròt mert hidegnek êrezte...előtte hàromszor nèztük a hőfokot..csak a làba ert bele de az üvöltès... :-(
9/9 A kérdező kommentje:
Hát igen néha a segítség amit adni szeretne túl sok és ezt ő nem érzi, de megbántani sem akarom, ma beszéltem vele hogy amikor hazaérünk a kórházból akkor szeretnénk csak mi 4 en lenni és hogy a nagytesó megismerje a picit, volt egy kis balhé hogy ki akarom hagyni a jóból de amikor mondtam neki hogy ő is lehetett a családjával 5 ösbe amikor engem hazavittek akkor megértette.
2013. júl. 22. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!