Lehet kérni a szülés megindítását?
jövő hét szombatra vagyok ki írva és Szerdán megyek orvoshoz.Tudom hogy van még egy kis ideje de nagyon nehezen bírom már a terhességet és türelmetlen is vagyok már!!!Nagyon szeretnék megszülni és a karjaimban tartani a babám!!!Ami a legjobban bosszant az az hogy mindenki azt kérdezgeti "egyben vagy még?megszültél már?Mikor szülsz?"!!
Lehetséges kérnem szerdán hogy indítsák meg a szülést?
39+2hkm
Nem!
Azt a pár napot már kibirod!Ez nem így működik.Jön majd az a baba,ha úgy gondolja,ne befolyásold!
Légy türelmes inkább!!
Túl vagy már 39 héten, akkor már az az 1-2 hét...
Amúgy meg miért akarod a természet rendjét megbolygatni? Ha egyszer van a terhességnek egy ideje, akkor azt végig várják. A babák, orvosok egyaránt. Persze, ha minden rendben van.
És addig örülj, míg minden rendben van!
Legyél több türelemmel!:)
Ne már! Majd megindul a baba, ha akar.
Gyors és könnyű szülést kívánok!
Hidd el..ezzel mindenki így van!Az utolsó 1 hónap nekem mindkétszer maga volt a pokol.
1 szülésemnél indítottak, mert nem volt minden rendben..örültem mint a majom a farkának..addig a pillanatig, amíg meg nem jöttek az oxitocintól a fájások.Azonnal megbántam..azt hittem ez mindenkinek ennyire fáj ez van..kész..egy picivel jobban fájt volna, komolyan ott halok szörnyet..9 óra alatt megszültem..kész.
2 szülésemnél ugyan olyan tüneteim voltak, még sem indítottak, magától indult be, kiírt időpont után több mint 1 héttel..nehéz volt a túlhordás, minden nappal egyre jobban szenvedtem..de nem érdekelt, csak ne indítsanak!!!És sikerült, magától jöttek a fájások, szépen egyenletesen .Őszintén mondhatom, hogy a legdurvább fájások is, eltörpültek az oxitocinos vajúdáshoz képest.
Én azt ajánlom neked, hogy szorítsd össze a fogaidat, és ezt a párnapot bírd ki, mert ha indítanak azzal csak rákufircolsz!!!!Komolyan!!!
Az indított szülésnél sokkal erősebbek az összehúzódások, míg a természetes szülés sokkal könnyebb és kevésbé fájdalmas. Nekem volt mindkettő, soha többet nem szeretném, hogy indítsák!
37+1 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!