Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mostanában szült kismamákhoz?

Mostanában szült kismamákhoz?

Figyelt kérdés
Mi történik olyankor ha már igencsak vannak jósló fájásaim de még nem rendszeres, és mobdjuk bekerülnék lassan a korházba de a méhszáj állapota 2000 vagyis zárt. Császár gyanus vagy adnak valamit amitől tágulok? Gyorsan tud változni a méhszáj állapota? 38hkm

2013. júl. 20. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Én teljesen zárt méhszájjal mentem be, mert elfolyt a magzatvíz. (kiírt napon). 8 óra alatt nem tágultam semmit, pedig volt fájásom. Akkor kaptam OXITOCINT, azzal 3 óra alatt megszültem. Tehát gyorsan tud változni az állapota :D Viszont elég durva fájásokat okoz az OXI. Ha az OXI- ra se tágulnál, akkor esélyes a császár.
2013. júl. 20. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Kézzel úgy feltörte a dokinő az egyik kismama méhszáját mellettem, hogy majdnem én szültem meg pedig én visszatartáson voltam a szülőszobán...Nyugi megoldják...
2013. júl. 20. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem 1 ujjnyi volt a méhszáj amikor bekerültem a szülőszobára.Előzőleg nagyon erős jóslófájásaim voltak,és elfolyt a m.vizem.

Hajnali 5kor kerültem fel a szülőszobára 1 ujjnyi méhszájjal,fél11-kor jártam 2 ujjnyicskánál.Aztán délben jött egy doki,aki benyúlt,és mondta,hogy nem folyt el az összes vizem,azért nem nyílt eddig a méhszáj és azért nem voltak rendszeres-valódi fájások.Burkot repesztett,és 14:50-kor megszületett a kisfiam.

Szerintem ha neked is elfolyna már a m.vized,akkor rendszereződnének a fájások.Legalább is nálam így volt.

Könnyű szülést neked.

11 hetes baba anyukája

2013. júl. 20. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyorsan tud változni. Nekem 2 nappal szülés előtt 2111 volt. Fájásokkal indult, mire a kórházba értünk (az első fájástól számítva eltelt vagy 7 óra) a méhnyak felszedődött, szűk 2 ujjnyi volt a méhszájam. Újabb 7 óra múlva megvolt a fiam.
2013. júl. 20. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!