Szült vki mostanában Dr. Kiánál?
Figyelt kérdés
Hogyan folyik nála egy normál szűlés. Úgy tudom, most ment át a Margit kórházba. Szült ott mostanában vki?2013. júl. 18. 15:41
1/5 A kérdező kommentje:
Ja még annyit aki nála szült mennyit adott neki? Én a pénzt nem használom, ha a szülés pozitiv élmény lesz nálam és a babám meg én is jól leszünk ...
2013. júl. 18. 15:43
2/5 A kérdező kommentje:
elirtam...sajnálom
2013. júl. 18. 15:43
3/5 anonim válasza:
Én 3 hónapja szültem nála,mondjuk én császárral.Nagyon jó orvos és figyelmes.A normál szülésnél is nagyon dicsérik.Én még a Péterfyben szültem.A fiam is nála született 3 éve.Nem hozzá jársz terhesgondozásra,mert ott elmondja,mennyit szokott kapni.Kisfiamnál 100ezret "kért",most a kislányomnál 120-at.Én azt mondtam,hogy megéri ez a pénz azt,hogy ne hentesmunkát csináljanak rajtam.És persze szülés után amíg bent voltam a kórházban,minden nap meglátogatott és mindent elmondott,mire lehet számítani.Uh a lehető legjobb embernél fogsz szülni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nemrég voltam nála előszőr 4 hónapos terhesen , és nagy szerencsém volt, hogy elvállat,és még nem tértünk rá az anyagiakra. Nekem ennyi pénzt mindenképpen megér, hogy minden rendben legyen.
Volt aki rendesen szült nála? Választott szűlésznővel dolgozik?
2013. júl. 19. 13:02
5/5 anonim válasza:
Nem muszáj választani szülésznőt nekem azt mondta.Amior nst-re jártam beszélgettem olyan kismamákkal akik az első gyereküket is nála szülték természetes úton és ők is nagyon meg voltak vele elégedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!