Szült valaki mostanában Dr. Kiánál? Péterfy-be. Mennyit kér?
Állítólag nem vállal már újabb szüléseket, de érdemes felhívni az asszisztensét /Dr. Kiarash Bahrehmand (Kia)
Szülész-nőgyógyász szakorvos
Nőgyógyászati fertőzések, nőgyógyászati
rákszűrés, onkológia, onkológiai sebészet,
terhesgondozás, szülés vállalás
Elérhetőség Frissítve: Ez az új elérhetősége
Budapest, VII. ker. Bethlen Gábor tér 3.
Tel/Fax: +36 1 351-6673, +36 70 366 4169
[link] biztos, ami biztos.
Kb. annyit kér, mint Dr. Végh (oda ne menj!) 15 ezer a terhesgondozás és kb.150-200 a szülés, de én úgy tudom csak azokat vállalja, akik régebben is hozzá jártak, egyébként csak terhesgondozásra lehet hozzá menni. Ja, vele meg lehetett beszélni a császárt is, ha valaki azt szeretett volna, a szobatársam a másodikat nem akarta spontán megszülni és belement, ő volt a fogadott dokija anno, persze meg kellett fizetni!
Nagyon rendes és jó ez biztos, ő a legjobb a Péterfyben, még senkitől nem lehetett rá panaszt hallani!
Sajnos először nem őt választottam, a másodikkal pedig már nem is akarok abban a kórházban szülni.
Fogadott szülésznőm Kunné Palotai Éva volt, a szülésznők közül pedig ő a legjobb!
Köszönöm igen tudom,hogy már nem vállal ujjakat szerencsére én már több éve hozzá járok.
Nem olcsó de viszont a legjobb doki a Péterfybe és mindig lehet rá számítani.
Csak még az anyagiakat nem tisztáztuk.
Hát nem tudom de szerintem nem lehet vészes de kitartás :)
Kisfiú vagy kislány lesz?
Te rákérdeztél tőle,hogy mennyiért vállal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!