Lehet kérni a szülés megindítását?
jövő hét szombatra vagyok ki írva és Szerdán megyek orvoshoz.Tudom hogy van még egy kis ideje de nagyon nehezen bírom már a terhességet és türelmetlen is vagyok már!!!Nagyon szeretnék megszülni és a karjaimban tartani a babám!!!Ami a legjobban bosszant az az hogy mindenki azt kérdezgeti "egyben vagy még?megszültél már?Mikor szülsz?"!!
Lehetséges kérnem szerdán hogy indítsák meg a szülést?
39+2hkm
ma 20:41
Ezt a nézetet osztom.Kislányomnál teljesen ki voltam idegileg, mert nagyon sokat sírt..az első fél év maga volt a pokol.Őt indították.Tényleg olyan volt, mint aki be van sértődve, mert őt kitessékelték.(egyébként a mai napig se egyszerű eset)
A kisfiam ezzel szemben egy kis angyal.7 hónapos.Csak akkor sír ha éhes, vagy ha fogzik..ő magától indult kifele.
Családban is van még nálunk ugyan erre még példa.Az indított gyerek egy botrány, a magától beindult gyerek meg egy angyal..elég érdekes.
4-es voltam
Hú, pedig ez nálunk is így volt. Lányomat indították, pokol volt, folyton sírt, hasfájós volt, később is nagyon nehéz eset volt. Fiam, aki magától, gyorsan született, egy kis angyal. Féléves koráig azt se nagyon vettük észre, hogy a világon van, még hasfájós sem volt sosem. Sosem gondoltam rá, hogy lehet összefüggés, érdekes így nézni a dolgokat, pedig lehet benne valami.
37+2 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!