3. babádat mikor szülted? Gyorsan indult be, vagy napokig érezted előtte a szülés indulását?
Szia! Nekem a harmadikkal kb a 38-ik héttől voltak jóslóim és a nyákdugóm az utolsó héten távozott. 39 hetesen nyílt méhszáj,de nem indult meg sehogy. Végül a 40+5-ik napon mikor nst-re mentem,mondtam a dokinak,hogy már nagyon elegem van és szüljünk. Azt mondta,rendben és burkot repesztett. Szörnyű volt a másik két pici gyerek mellett szenvedni!!
Remélem hamarosan túl leszel rajta és magától beindul!!
1. baba: derékfájástól számolva 3 óra alatt meglett
2. baba: elfolyt a magzatvíz, 1 óra műlva a kórházban voltunk, fél óra múlva meglett, azaz másfél óra
3. szülés-ikerbabák: 3/4 6-kor elfolyt a magzatvíz, jött a mentő, és 6-30-kor a kórházban természetes úton megszülettek, de úgy, hogy a doki előtte 2 nappal mondta, hogy minden zárt, semmis em utal szülésre.
1. bébim turbó tempóban jött (2 órán belül megvolt).
A 2. bébim születése már dupla ideig tartott.
A 3. bébimmel pont úgy esett,hogy itthon voltam egyedül a két nagyobbal. Vagy is mikor megkezdődött,még itthon volt a Párom,de... Na, éjszaka össze vissza jöttek a fájások. 16-18-8-12-16-15-12-8-12-18-16... percenként. Hajnalban elindult a Párom dolgozni,mondtam Neki,hogy ha így haladunk,valamikor dél körül meglesz a gyerek,de lehet délután. Amint elment a Párom itthonról,beállt 6 percesre,na,gondoltam még simán ráérünk... Nem telt el egy óra sem,felébredtek a nagyobbak,azonnal 2 percesek lettek,alig ért ki a mentő,innen már nem mentünk sehova!! :-)
A nyákdugóval nem találkoztam,egyedül az étvágyam változott meg a szülés előtti pénteken (hétfőn szültem). A magzatvizet sem vettem észre,hogy elfolyt volna...
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Kiírt nap előtti éjjel éreztem enyhe fájásokat, de elmúltak. 7-re bementünk reggel mert indította volna a dokim (egyéb okokbólde ez most hosszú lenne), a szülésznőm megvizsgált erősebben és beállt szabályos 5 percesekre. Onnantól 6 óra múlva a kezemben volt. A kitolás viszont nem volt 5 perc sem!
Minden jót! 3 gyermekes anyuka
Nekem is gyors volt az első is, a második meg kifejezetten, és mivel 1órára laktunk a kórháztól én is nagyon paráztam, hogy mi lesz a 3-kal.
Engem csütörtökön megvizsgált és mondta, hogy abszolút szülésre felkészült a szervezet, bő 2ujjyni a méhszáj, felpuhult ugyhogy mehetünk is a vizsgálóból a szülőszobára ha akarunk.
Nem akartunk, de másnap reggel már hívtam- pont ügyeletes volt- hogy inkább mégis. Fájás még nem volt- csak feszített a medencém. Beértünk délután a kórházba- még mindig fájás nélkül, dokim monda, hogy már bő 3ujjyni a méhszáj, jó is hogy jöttünk, mert megszületett volna otthon a baba nemsokára.... :) Bementünk a szülőszobára, és megrepeszetette a burkot. 1óra eltelt, hogy lettek kis fájások és rendszereződtek- utána elkezdtek erősödni- de ez kb 3fájás votl és már nyomhattam is- 2nyomásra kint is volt.
GYors volt és alig fájt az egész!!
Hasonlókat kivánok Neked is- de így is lesz, hidd el!!!
:)
Majd írál- drukkolunk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!