Ebböl most mi igaz? Ha leszáll a has akkor már nincs sok idö hátra. Vagy ez is vmi babona? Muszák, ogy lemenjen a has? 37km
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 13:24
11/17 anonim válasza:
Itt olvasd el a kismamára vonatkozó részt [link]
12/17 anonim válasza:
Nekem nagyon hamar leszállt a hasam, kb a 32. hét környékén. Egy ujjnyira voltam nyitva az utolsó pár hétben. És napra pontosan született a kisfiam 4 kilóval.
13/17 anonim válasza:
utolsó vagyok. A vége ugyan császár lett, de nagyon gyorsan indult, sima szülésnek, gyors tágulással.
14/17 anonim válasza:
Még a doki is befordítja, menet közben. Ha úgy van.
15/17 anonim válasza:
Nekem kb a 30. héttől teljesen leszállt a hasam,és 40 hét + 2 nap szültem.
16/17 anonim válasza:
Szia!
Nekem a vajúdás alatt szállt le a hasam. A fájások közben azt érzed, hogy megkeményedik a poci és tolódik lefelé, mintha valaki mindent ki akarna préselni belőled. Elnézést a kifejezésért, de én azt éreztem, hogy be fogok kakilni. Van akinek már a terhesség végén leszáll a hasa minden fájdalom nélkül ez a szülés közeledtét jelzi.
17/17 anonim válasza:
Én ebben nem hiszek mert a húgomnak végig lent volt a hasa és így is túlhordta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!