Ebböl most mi igaz? Ha leszáll a has akkor már nincs sok idö hátra. Vagy ez is vmi babona? Muszák, ogy lemenjen a has? 37km
nekem vajudás alatt szállt le a hasam.egész addig fenn volt.41.hétre szültem.
7 hetes kisfiu anyukája
Nekem nem szállt le a hasam. A barátnőmnek igen, 32.hét környékén és a kiírt napon szült.
A babák bármikor megfordulhatnak, az utolsó pillanatban is, csak arra már nagyon kevés az esély a vége felé. Nekem nem fordult meg, így császároztak a 39. héten. De esély mindig van.
Nekem sem szállt le a hasam, a baba túl fentmaradt és ez gond volt a vajúdás alatt, így 12 órával később már császároztak.A baba az utolsó pillanatokban is képes megfordulni, de egyre nehezebb neki.
Még nem fordult be a babád??
Nekem a lányom a 30. héten fordult meg.
Annyira lent volt a feje, hogy az UH-n a doki már szinte a nunimnál tartotta az uh fejet, hogy mérni tudja.
Nekem az utolsó hetekben naponta többször is változott a pocim helyzete.
pl. reggel nst-n egy néni azt mondta, hogy "ó, maga még ma megszül, annyira lent van a hasa", délután anyósom rám nézett és közölte, hogy "de jól érzi bent magát a gyerkőc, nem ég a gyomrom, hogy ennyire fent van a pocakom"?
Szóval elvileg a leszálló has lehet jel, de nekem még a szülőszobán sem volt (szerintem) igazán lent.
Simán szültem, 7,5 óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!